Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Angry Birds -elokuvan ensimmäinen viikonloppu oli menestys – ykkösenä muun muassa Britanniassa, Saksassa ja Venäjällä

Elokuvalehti Varietyn mukaan Angry Birds -elokuva on tuottanut tähän mennessä noin 38 miljoonaa euroa.

Kulttuuri
 
JEAN-PAUL PELISSIER / Reuters
Angry Birds -elokuvan hahmot vierailivat viime viikolla Cannesin elokuvafestivaaleilla.
Angry Birds -elokuvan hahmot vierailivat viime viikolla Cannesin elokuvafestivaaleilla. Kuva: JEAN-PAUL PELISSIER / Reuters

Suomalaisen Rovio-yhtiön peleihin perustuva Angry Birds -elokuva on saanut maailmalla lentävän lähdön, kertoo elokuvalehti Variety.

Viime viikolla ensi-iltansa saanut elokuva on tuottanut tähän mennessä 43 miljoonaa dollaria (noin 38 miljoonaa euroa) 74 maassa, joista 37:ssä se nousi katsojamääriltään ykköseksi. Se tuotti parhaiten Venäjällä, Britanniassa, Saksassa, Meksikossa ja Brasiliassa.

Angry Birds -elokuvan kerrotaan myös saavuttaneen viikonloppuna noin puolet Disneyn ja Marvelin suurmenestyksen Captain America: Civil Warin viikonlopun tuotoista. Sen kolmannen viikonlopun tuotot olivat noin 84 miljoonaa dollaria (noin 74,3 miljoonaa euroa).

Captain America on tuottanut tähän asti yhteensä noin 645 miljoonaa dollaria (noin 570,5 miljoonaa euroa).

Sonyn mukaan Angry Birds -elokuva päihitti ensimmäisenä viikonloppunaan muun muassa elokuvan Näin koulutat lohikäärmeesi 45 prosentilla ja Lego-elokuvan (2014) 20 prosentilla.

Vielä on näkemättä, miten Angry Birds -elokuva menestyy esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Etelä-Koreassa. Niissä sen ensi-ilta on loppuviikosta.

Elokuvan budjetiksi on kerrottu 65 miljoonaa euroa. Rovio rahoitti sen itse.,

Oikaisu 16.5.2016 kello 9.10: Toisin kuin jutussa aiemmin kirjoitettiin, Angry Birds on tuottanut ensimmäisenä viikonloppuna 43 miljoonaa dollaria eli noin 38 miljoonaa euroa eikä 43 miljoonaa euroa eli noin 38 miljoonaa dollaria.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat