Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Salla Simukan syksyllä ilmestyvä lastenromaani julkaistaan myös Yhdysvalloissa

Romaanin englanninkieliset julkaisuoikeudet on myyty yhdelle maailman suurimmista kustantajista, Penguin Random Houselle

Kulttuuri
 
Ville-Veikko Kaakinen / HS
Salla Simukka on Suomen parhaiten menestyviä nuortenkirjailijoita.
Salla Simukka on Suomen parhaiten menestyviä nuortenkirjailijoita. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen / HS

Kirjailija Salla Simukan ensi syksynä ilmestyvän Sisarla-lastenromaanin englanninkieliset julkaisuoikeudet on myyty yhdelle maailman suurimmista kustantajista, Penguin Random Houselle. Romaani julkaistaan siis myös Yhdysvalloissa.

Sisarla on maagista kerrontaa parhaimmillaan”, sanoo kustantaja Phoebe Yeh tiedotteen mukaan. Yehn johtama Crown Books for Young Readers -kustantamo kuuluu Penguin Random House -konserniin.

”Näytettyään taitonsa jo Lumikki-nuortenkirjasarjallaan Simukka todistaa jälleen kerran olevansa yksi nykypäivän lahjakkaimmista lastenkirjailijoista.”

Sisarla ilmestyy Suomessa ensi syksynä.
Sisarla ilmestyy Suomessa ensi syksynä.

Simukan agentuuri Elina Ahlbäck Literary Agency myi hiljattain myös Simukan Lumikki-romaanitrilogian englanninkieliset oikeudet samalle kustantajalle. Lumikki-trilogia on julkaistu 52 maassa.

Kustannusosakeyhtiö Tammi julkaisee Sisarla-romaanin suomeksi lokakuussa 2016. Se sijoittuu Sisarla-nimiseen satumaailmaan ja viittaa vanhoihin satuihin, kuten H.C. Andersenin Lumikunigattareen ja Lewis Carrollin Liisaan Ihmemaassa.

Teoksen on kuvittanut Saku Heinänen.

Salla Simukka on Suomen parhaiten menestyviä nuortenkirjailijoita. Vuonna 1981 syntynyt kirjailija julkaisi ensimmäisen romaaninsa Kun enkelit katsovat muualle vuonna 2002. Sen jälkeen Simukka on julkaissut kaksitoista muuta nuortenromaania.

Hiljattain kerrottiin, että Simukan Lumikki-romaanitrilogiasta suunnitellaan pitkää elokuvaa kansainväliseen levitykseen.

Lue Simukan tuore haastattelu täältä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat