Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Erkki Korhonen aloittaa Espoon oman musiikkifestivaalin johdossa

Urkuyö ja Aaria -festivaali kajahtaa käyntiin torstaina Espoon tuomiokirkossa, nyt jo 31. kerran.

Kulttuuri
 
Markus Jokela / HS
Erkki Korhonen aloittaa Espoon Urkuyö ja Aaria -festivaaln taiteellisena johtajana. Aiemmin hän on ollut muun muassa Kansallisoopperan johdossa.
Erkki Korhonen aloittaa Espoon Urkuyö ja Aaria -festivaaln taiteellisena johtajana. Aiemmin hän on ollut muun muassa Kansallisoopperan johdossa. Kuva: Markus Jokela / HS

Espoon oma kesäinen musiikkifestivaali Urkuyö ja Aaria saa uuden taiteellisen johtajan. Tehtävässä aloittaa syyskuun alussa Erkki Korhonen, joka on viimeksi toiminut Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiön johdossa ja Jean Sibeliuksen juhlavuoden suunnittelijana.

Tämänvuotisen, jo 31. kerran järjestettävän festivaalin ohjelman on suunnitellut tehtävässä viisi vuotta toiminut kapellimestari Hannu Norjanen. Avauskonsertti on torstaina Espoon tuomiokirkossa.

Kesätorstaisin kuultavissa konserteissa esiintyvät tänä vuonna muun muassa baritonit Jorma Hynninen ja Waltteri Torikka, mezzosopraano Monica Groop, Lappeenrannan laulukilpailujen voittajat sopraano Suvi Väyrynen ja baritoni Kristian Lindroos, Tapiola Sinfonietta, Suomen kansallisoopperan orkesteri solisteineen, Suomalainen barokkiorkesteri, Kaartin soittokunnan vaskiyhtye sekä joukko urkureita, pianisteja ja kansanmuusikoita Suomen huipulta.

Ohjelmistossa on musiikkia J.S. Bachin kantaateista Einojuhani Rautavaaran vaskimusiikkiin ja pelimannivirsiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat