Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Meryl Streep yllätti New Yorkissa: Pukeutui Donald Trumpiksi

Meryl Streepin tiedetään kannattavan demokraattiseen puolueen presidenttiehdokasta Hillary Clintonia.

Kulttuuri
 
Sosiaalisessa mediassa julkaistiin Streepin (vas.) esiintymisestä runsaasti kuvia.
Sosiaalisessa mediassa julkaistiin Streepin (vas.) esiintymisestä runsaasti kuvia.

Kahdesti Oscar-palkinnon parhaasta naispääosasta saanut Meryl Streep kohahdutti New Yorkissa myöhään illalla, kun hän pukeutui Public Theaterin gaalanäytännössä republikaanisen puolueen presidenttiehdokkaaksi todennäköisesti nousevaksi Donald Trumpiksi ja esitti parodiaversion laulusta Brush Up Your Shakespeare Cole Porterin säveltämästä ja sanoittamasta hittimusikaalista Kiss Me, Kate vuodelta 1948.

Illan varsinaisena tarkoituksena oli kunnioittaa William Shakespearea, jonka kuolemasta on kulunut tänä vuonna 400 vuotta, mutta gaalan päättänyt Meryl Streepin tempaus vei päähuomion ja sai yleisön tikahtumaan naurusta.

Parodia sai myös paljon näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, erityisesti Trumpiin kriittisesti suhtautuvien äänestäjien keskuudessa. Näyttelijän esiintyminen Trumpin kaksoisolentona tuli yllätyksenä myös illan järjestäjille.

Lavalla Meryl Streepin kanssa oli myös näyttelijä Christine Baranski, joka muistetaan mm. Emmy-palkinnosta vuodelta 1996 komediasarjassa Cybill.

Meryl Streepin tiedetään kannattavan demokraattiseen puolueen presidenttiehdokasta Hillary Clintonia.

Yleensä Brush Up Your Shakespeare on kahden mieslaulajan duetto. Nyt äänessä olivat Christine Baranski ja Meryl Streep, joka onnistui The New York Timesin mukaan imitoimaan uskottavasti myös Trumpin ääntä.

Osin uudelleen sanoitetussa laulussa Trump kosiskeli imelästi naisäänestäjiä. Yhdennäköisyydestä huolimatta erojakin oli. Solmiossa ero oli suurimmillaan. Meryl Streepin solmio on pidempi kuin Donald Trumpin.

Myöhään tiistaina Meryl Streep ilmoitti teatterin twitter-tilillä, että on imarreltu saamastaan vastaanotosta, mutta kyseessä oli vain kertaesiintyminen eikä hahmo enää palaa lavalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat