Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näitä Tiina Raevaara pelkää eniten

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

1 Avaruushirviöt

”Meillä ei ollut kotona televisiota, kun olin lapsi. Sitten kolmannella luokalla katsoimme luokkakaverin kotona salaa elokuvaa Aliens – paluu. Se jäi tosi pahaksi peloksi, joka jatkui yli kaksikymppiseksi. Pelkäsin niin paljon, että jos tulin muita ennen kotiin, niin pysyin ulkona, kunnes muut tulivat. Nykyään katson jo Alien-sarjan leffoja mielelläni ja olen elokuvan estetiikan luoneen kuvataiteilija H.R. Gigerin suuri ihailija.”

2 Korkeat paikat

”Se on hirvittävän lamaannuttava tunne. Tuntuu, ettei pääse liikkeelle, että kaikki rakennelmat sortuu alta. Inhoan esimerkiksi Sanomatalon hissejä ja niitä kerroksiin johtavia siltoja. Sen sijaan kiipeilyseinällä tai lentokoneessa ei pelota yhtään. Se pelossa onkin vaikeaa. Koskaan ei pysty täysin ennakoimaan, mikä pelottaa ja mikä ei.”

3 Kuolema

”Jotenkin pelkään omaa kuolemaani. Ehkä se on pelkoa siitä, että kaikki loppuu. Toisaalta en pelkää ruumiita lainkaan. Olen tehnyt opiskelujen aikana eläinpreparaatteja, ja voisin olla patologikin. Kai kuolemassa on pelottavaa sen hetken peruuttamattomuus. Kerran tunnilla katselin luokkaan tuotua hiirtä ja ajattelin, että ’nyt se elää ja kohta se on kuollut’. Siinä oli jotain lamaannuttavaa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat