Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n kirjastossa vietetään dekkarikesää

Kesä- ja heinäkuussa on tarjolla jännitystä kahdeksalta eturivin kirjailijalta.

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Heikki Pölönen
Risto Isomäen ekotrilleri Con Rit on yksi HS Kirjaston kesän kirjoista. Se on ladattavissa 2. heinäkuuta.
Risto Isomäen ekotrilleri Con Rit on yksi HS Kirjaston kesän kirjoista. Se on ladattavissa 2. heinäkuuta. Kuva: Heikki Pölönen

HS kirjasto on Helsingin Sanomien iPad- ja Android-tablettisovelluksissa toimiva sähkökirjakokoelma. HS tarjoaa joka viikko yhden kirjan digitilaajille luettavaksi maksutta. Kesä vietetään hyytävissä tunnelmissa, sillä tarjolla on kahdeksan rikosromaania.

Tänään lauantaina ladattavissa oleva teos on kotkalaisen kirjailijan Jari Järvelän Tyttö ja pommi. Graffitien maailmaan sijoittuva kirja on saavuttanut suosiota ulkomailla ja siitä on tekeillä myös elokuva.

Viikon päästä ääneen pääsee Kansalliskirjaston johtaja Kai Ekholm. Hänen esikoisromaaninsa tapahtuu kirjailijalle tutuissa maisemissa. Tarinan alussa Kansalliskirjaston päärakennuksesta löytyy ruumis. Ekholmin Niiden kirjojen mukaan teidät on tuomittava tulee tarjolle 18.6.

Juhannuspäivänä 25.6. siirrytään ranskalaisrikosten pariin. Kesän ranskalaisvahvistus on Pierre Lemaitre, jonka kirja sai viime viikon dekkariarviopaketissa ainoana teoksena täydet viisi tähteä.

Heinäkuun alussa HS kirjasto matkustaa synkkään tulevaisuuteen. Risto Isomäen ekotrilleri Con rit on ladattavissa 2.7.

Scott Turow on menestyskirjailija ja asianajaja, joka omasta kokemuksesta tietää, millainen tunnelma amerikkalaisissa oikeussaleissa on. Turowin oikeussalidraama Identtiset on viikon kirjana 9.7. alkaen.

Terroristeja, heroiinia ja heavy-musiikkia. Kaikkia niitä löytyy Tero Sompin jännitysromaanista Tuomion konsertti. Se on tulee tarjolle 16.7.

Markus Ahonen johdattaa 23.7. lukijat poikkeuksellisen rikossarjan pariin, jonka jäljet johtavat pieneen mökkiin Töölönlahden rannalla. Palava sydän -dekkarissa Helsinki on kirjaimellisesti liekeissä.

Dekkarikesän päättää 30.7. Jyrki Heino. Hänen esikoisteoksensa Kellari on historiallinen jännitysromaani, joka sijoittuu 1700-luvun lopun Turkuun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat