Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Variety: Renny Harlin ohjaa kiinankielisen toimintafantasian

Suomalaisohjaajan uusimmasta elokuvahankkeesta kertoo Variety-lehti

Kulttuuri
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Renny Harlinin tavoitteena on yhdistää kiinalaisuus Hollywoodin tarinankerrontaan ja erikoistehosteisiin.
Renny Harlinin tavoitteena on yhdistää kiinalaisuus Hollywoodin tarinankerrontaan ja erikoistehosteisiin. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Suomalaisen elokuvaohjaajan ja -tuottajan Renny Harlinin seuraava elokuva on kiinankielinen toimintafantasia Legend of the Ancient Sword, kertoo elokuva-alaa seuraava Variety-lehti. Lehden mukaan elokuva on jo esituotannossa.

Elokuva perustuu samannimiseen, vuonna 2010 julkaistuun videopeliin, josta on tehty myös televisiosarja. Tuotannosta ja Kiinan-jakelusta vastaava Alibaba Pictures Group osti oikeudet pelin toiseen osaan ja suunnittelee tekevänsä siitä mahdollisesti kolmen elokuvan sarjan.

”Tämä on iso, eeppinen fantasiaseikkailu”, Harlin kertoo Varietylle.

”Tavoitteenani on yhdistää kiinalaisuus Hollywoodin tarinankerrontaan ja erikoistehosteisiin sekä esitellä uusia taistelutekniikoita.”

Yhtiö ei ole Varietyn mukaan paljastanut elokuvan budjettia mutta kuvailee elokuvan olevan ”merkittävä kiinalaisella mittapuulla”.

Harlinin tuorein elokuva Skiptrace saa Kiinan-ensi-iltansa heinäkuussa. Toimintaelokuvassa näyttelee muiden muassa Jackie Chan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat