Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisradion Ville Vilén Musiikkitalon hallituksen johtoon

Palveluyhtiö hoitaa esimerkiksi siivous- ja turvallisuuspalvelut sekä vuokraa tiloja ulos, kun päätoimijat Sibelius-Akatemia, Radion sinfoniaorkesteri ja Helsingin kaupunginorkesteri eivät niitä tarvitse.

Kulttuuri
 
Yleisradio
Ylen Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén o musiikktalon uusi johtaja.
Ylen Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén o musiikktalon uusi johtaja. Kuva: Yleisradio

Palveluyhtiö Helsingin Musiikkitalon Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Ylen Luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén. Vilén seuraa tehtävässä Helsingin kaupungin kulttuuriosaston osastopäällikköä Veikko Kunnasta. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Helsingin kaupungin kulttuurijohtaja Stuba Nikula.

”Musiikkitalo on lunastanut paikkansa kansallisena laadukkaan taiteen estradina. Talon maine on kiirinyt jo ympäri maailmaa ja näin se on luonut edelleen mielikuvaa Suomesta pienenä suurena musiikkimaana. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin edelleen kehittäen Musiikkitalon toimintaa”, Vilén toteaa tiedotteessa.

Musiikkitalon hallituksen jäseninä jatkavat Helsingin kaupunginorkesterin hallintopäällikkö Kimmo Kekola, Ylen lakiasiainjohtaja Katri Olmo, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian dekaani Tuomas Auvinen ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian talousjohtaja Sirpa Korhonen.

Musiikkitalon päätoimijat ovat Sibelius-Akatemia, Helsingin kaupunginorkesteri ja Radion sinfoniaorkesteri, joista kukin linjaa toimintaansa hyvin itsenäisesti. Helsingin Musiikkitalo Oy huolehtii esimerkiksi ravintola-, turvallisuus- ja siivouspalveluista sekä tapahtumien tekniikasta. Lisäksi yhtiö vuokraa tiloja ulos niinä aikoina, jolloin päätoimijat eivät tarvitse.

Yhtiön määräaikaisena toimitusjohtaja toimii Pekka Kauranen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat