Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Provinssirock alkoi torstaina – katso HS:n kuvakooste

Helsingin Sanomat tapasi Provinssirockin juhlijoita.

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Juha Metso
Suomen Madonnaksikin tituleeratun Chisun eli Christel Sundbergin persoona riitti kevyesti valaisemaan Provinssin päälavan perjantai-iltapäivänä, vaikka sade ei hellittänyt hetkeksikään.

1/11 Suomen Madonnaksikin tituleeratun Chisun eli Christel Sundbergin persoona riitti kevyesti valaisemaan Provinssin päälavan perjantai-iltapäivänä, vaikka sade ei hellittänyt hetkeksikään.

Juha Metso
Viime vuonna Provinssin festivaalialueen keskiöön ilmestynyt maailmanpyörä tarjoaa mahdollisuuden katsoa keikkoja myös lintuperspektiivistä.

2/11 Viime vuonna Provinssin festivaalialueen keskiöön ilmestynyt maailmanpyörä tarjoaa mahdollisuuden katsoa keikkoja myös lintuperspektiivistä.

Juha Metso
Oululaiset Eveliina Vainikainen, 19 (vas.) ja Johanna Kivimäki, 18 (oik.) ovat ensikertalaisia Provinssissa. He tekevät töitä vapaaehtoisina festivaalin kaljateltassa. "Tärkein syy tulla Provinssiin on Rammstein, ehdottomasti", Kivimäki sanoo.

3/11 Oululaiset Eveliina Vainikainen, 19 (vas.) ja Johanna Kivimäki, 18 (oik.) ovat ensikertalaisia Provinssissa. He tekevät töitä vapaaehtoisina festivaalin kaljateltassa. "Tärkein syy tulla Provinssiin on Rammstein, ehdottomasti", Kivimäki sanoo.

Juha Metso
Seinäjokelaisessa Poitsut ja neitsyt -yhtyeessä soittavalle Samuli Koskelalle, 28, festivaalin kohokohtia ovat oman keikan lisäksi Nightwishin ja Rammsteinin keikat.

4/11 Seinäjokelaisessa Poitsut ja neitsyt -yhtyeessä soittavalle Samuli Koskelalle, 28, festivaalin kohokohtia ovat oman keikan lisäksi Nightwishin ja Rammsteinin keikat.

Juha Metso
Teekkariorkesteri Retuperän WBK keikkaili tänä vuonna ensimmäistä kertaa Provinssissa. Torvitaiteilijat Vaimo G. Löyly, Kalervo Näsä ja Raúl Pudding keikkailevat seuraavan kerran Lieksan vaskiviikolla heinäkuun lopulla.

5/11 Teekkariorkesteri Retuperän WBK keikkaili tänä vuonna ensimmäistä kertaa Provinssissa. Torvitaiteilijat Vaimo G. Löyly, Kalervo Näsä ja Raúl Pudding keikkailevat seuraavan kerran Lieksan vaskiviikolla heinäkuun lopulla.

Juha Metso
Provinssirockin perustajiin kuuluva Suikki Jääskä, 66, on tullut jälleen Kirkkonummelta haistelemaan Törnävän festivaalitunnelmaa. Jääskälle suurin hetki festivaalilla on ollut afrikkalaisten ja karibialaisten muodostaman afropop-yhtyeen Osibisan kuskina toimiminen vuonna 1983.

6/11 Provinssirockin perustajiin kuuluva Suikki Jääskä, 66, on tullut jälleen Kirkkonummelta haistelemaan Törnävän festivaalitunnelmaa. Jääskälle suurin hetki festivaalilla on ollut afrikkalaisten ja karibialaisten muodostaman afropop-yhtyeen Osibisan kuskina toimiminen vuonna 1983.

Juha Metso
Korvatulppia ja sadesuojia Provinssissa työkseen myyvä Anni Isoranta saapui festivaalille Pyhäjärveltä Nightwishin ja Rammsteinin vuoksi.

7/11 Korvatulppia ja sadesuojia Provinssissa työkseen myyvä Anni Isoranta saapui festivaalille Pyhäjärveltä Nightwishin ja Rammsteinin vuoksi.

Juha Metso
Tanssija Riia Rantala on ensimmäistä kertaa Provinssissa esiintymässä ryhmänsä kanssa. Rantala opettaa tanssia seinäjokelaisessa Samba Tropical -koulussa.

8/11 Tanssija Riia Rantala on ensimmäistä kertaa Provinssissa esiintymässä ryhmänsä kanssa. Rantala opettaa tanssia seinäjokelaisessa Samba Tropical -koulussa.

Juha Metso
Erin Hurme, 9, on yhdeksättä kertaa Provinssissa. Hän on päässyt festivaalille perheensä kanssa vauvasta lähtien, kun alueelle sai vielä tulla lastenvaunujen kanssa. Kasvomaalauksen Hurmeen poskeen loihti Annika Saari.

9/11 Erin Hurme, 9, on yhdeksättä kertaa Provinssissa. Hän on päässyt festivaalille perheensä kanssa vauvasta lähtien, kun alueelle sai vielä tulla lastenvaunujen kanssa. Kasvomaalauksen Hurmeen poskeen loihti Annika Saari.

Juha Metso
Maija Nuortio (vas.), 15, Noora Virtanen, 15 ja Inka Saari, 15, olivat ankkuroituneet päälavan eteen jo iltapäivällä odottelemaan Cheekin puolen yön keikkaa. "Cheek on tehny 20 vuotta töitä toteuttaakseen unelmansa. Se antaa mulle inspiraatiota ja kannustaa tavoittelemaan omia unelmiani. Siinä tärkein syy fanittaa Cheekiä", kertoo Nuortio.

10/11 Maija Nuortio (vas.), 15, Noora Virtanen, 15 ja Inka Saari, 15, olivat ankkuroituneet päälavan eteen jo iltapäivällä odottelemaan Cheekin puolen yön keikkaa. "Cheek on tehny 20 vuotta töitä toteuttaakseen unelmansa. Se antaa mulle inspiraatiota ja kannustaa tavoittelemaan omia unelmiani. Siinä tärkein syy fanittaa Cheekiä", kertoo Nuortio.

Juha Metso
Festariyleisö oli varustautunut tunnelmaan erilaisin tavoin.

11/11 Festariyleisö oli varustautunut tunnelmaan erilaisin tavoin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat