Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hynnisen konsertti loppuunmyyty, Riccardo Mutin ei

Kulttuuri
 

Jorma Hynnisen, 75, uran jäähyväiskonsertti on myyty loppuun Savonlinnan oopperajuhlilla. Hynninen esittää pianisti Ralf Gothónin kanssa äskettäisten Naantalin musiikkijuhlien tapaan Franz Schubertin Winterreisen. Konsertti on Olavinlinnaa tuntuvasti pienemmässä Savonlinnasalissa 30. heinäkuuta.

Aivan täysin Hynninen ei laulamista jätä. Hän on luvannut laulaa vielä ainakin synnyinkunnassaan Leppävirralla ja muutamissa joulukonserteissa.

Myös Savonlinnan oopperajuhlien Mozartin Don Giovannin esitykset on loppuunmyyty, samoin Ravennan festivaalin jälkimmäinen esitys Verdin Macbethista.

Hieman yllättäen Riccardo Mutin johtamaan ensi viikon sunnuntain konserttiin on yhä lippuja. Chicagon sinfoniaorkesterin musiikillinen johtaja Muti on aikamme menestyksekkäimpiä kapellimestareita. Hän vieraili Suomessa viimeksi 1980-luvulla Philadelphian orkesterin kiertueella.

Seuraavaksi myytäneen loppuun Torinon Teatro Region Puccinin La bohèmen ja Bellinin Norman esitykset, festivaalijohtaja Jan Strandholm ennustaa.

”Olemme myynnillisesti samoissa ennätyslukemissa kuin viime vuonna. Olemme budjetoineet lipputuloja noin 5,8 miljoonan euron edestä, ja nyt tästä summasta on jo koossa noin 87 prosenttia.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat