Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakkautta ensitwiitistä – nainen ihastui kirjakaupan somepäivityksiin ja lopulta nai miehen niiden takana

Victoria ja Jonathan O’Brienin tarina todistaa, että joskus harkitsematon twiittaus voi kannattaa.

Kulttuuri
 
Emma Allen / Luna Photography
Victoria ja Jonathan O’Brien hääpäivänään.
Victoria ja Jonathan O’Brien hääpäivänään. Kuva: Emma Allen / Luna Photography

Vuonna 2012 Victoria Carlin oli juonut hieman viiniä. Sitten hän teki niin kuin ihmiset nykyaikana usein: avasi sosiaalisen median. Carlin twiittasi olevansa rakastunut lontoolaisen kirjakaupan Twitter-tilin ylläpitäjään.

”En ajatellut kenenkään lukevan päivitystäni”, Carlin kertoi People-lehdelle.

Tuolloin hän ei vielä edes tiennyt, oliko Lontoon Waterstones-kaupan Twitter-päivitysten takana yksittäinen ihminen vai tiimi. Mutta hän tiesi, että ne saivat hänet nauramaan jopa julkisilla paikoilla.

Pian selvisi, että päivitysten takana oli nuori mies nimeltä Jonathan O’Brien. Eikä Carlin ollut ensimmäinen hänen twiitteihinsä ihastunut seuraaja – O’Brien oli itseasiassa torjunut jo useita virtuaalisia kosintoja.

Ensimmäistä twiitistä ei vielä seurannut mitään, mutta Carlin ei luovuttanut. Hän aloitti sinnikkään Twitter-kampanjan. Se sai O’Brienin huomion, ja pian tuleva pariskunta twiittaili leikillisesti toisilleen.

Muutama kuukausi myöhemmin Carlin huomasi O’Brienin twiitanneen äkillisestä donitsihimostaan. Nainen ei hukannut aikaa, vaan juoksi äkkiä donitsikauppaan – ja sieltä kirjakauppaan. Hämmentyneen ensitapaamisen aikana kumpikaan ei oikein osannut sanoa mitään, mutta seuraavana päivänä O’Brien pyysi Carlinia treffeille.

Loppu on historiaa: O’Brien ja Carlin menivät naimisiin 8. heinäkuuta. Tapahtumaa juhlistettiin näyttävästi sekä paikan päällä että Twitterissä, mistä kaikki alkoi.

Häät ovat synnyttäneet someilmiön, jossa useat Waterstones-ketjun työntekijät ovat ilmoittaneet olevansa edelleen sinkkuja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat