Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Avaruusaluksen ovi oli murskata Harrison Fordin Star Wars -kuvauksissa – tuotantoyhtiö myönsi syyllisyytensä

Näyttelijä loukkaantui Star Wars -elokuvan kuvauksissa vuonna 2014.

Kulttuuri
 
HS
DYLAN MARTINEZ
Harrison Ford
Harrison Ford Kuva: DYLAN MARTINEZ

Tuotantoyhtiö Foodles Production Ltd on myöntänyt syyllisyytensä onnettomuudessa, jossa Harrison Ford loukkaantui vuonna 2014. Onnettomuudesta oli nostettu rikossyytteet, jotka yhtiö myönsi oikeiksi.

74-vuotias Ford mursi vasemman jalkansa, kun elokuvan Millennium Falcon -avaruusaluksen metalliovi yllättäen sulkeutui äkillisesti hänen päälleen Star Wars: The Force Awakens -elokuvan kuvauksissa. Oven ei pitänyt olla toiminnassa onnettomuushetkellä, mutta se oli vahingossa laitettu päälle. Fordin lantionseutu jäi oven ja avaruusaluksen lattian väliin.

Brittilehti Guardianin mukaan oven järjestelyt olivat hengenvaarallisia, ja tapauksesta selvittiin huomattavasti vähemmillä vaurioilla kuin olisi ollut mahdollista. Oven alle jääneeseen Fordiin kohdistui pikkuauton painoon verrattava voima, Guardian kertoo. Britannian työturvallisuusviranomaisten mukaan tapaus olisi ollut estettävissä.

Ford lennättettiin onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoon. Ford näytteli elokuvassa Han Soloa, joka on Millennium Falconin kapteeni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat