Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kirjailijoista eniten ansaitsivat Kinney, Patterson ja Rowling

Jännärikirjailija James Patterson ansaitsi 95 miljoonaa dollaria vuonna 2015

Kulttuuri
 
HS
© Danny Moloshok / Reuters
James Patterson.
James Patterson. Kuva: © Danny Moloshok / Reuters

Amerikkalainen Forbes-talouslehti on listannut viime vuoden maailman eniten ansainneet kirjailijat. Listalle päässeet ovat kirjoittaneet dekkareita ja jännityskirjoja, fantasiakirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja.

Eniten kesäkuusta 2015 kesäkuuhun 2016 tienasi yhdysvaltalainen jännityskirjailija James Patterson, 95 miljoonaa dollaria. Hän kirjoittaa nimellään julkaistavat teokset yhteistyössä muiden kirjoittajien kanssa. Teoksia ilmestyy useammin kuin kerran kuussa.

Toiseksi ja kolmanneksi eniten tienasivat Neropatin päiväkirja -sarjakuvaromaanisarjan kirjoittaja Jeff Kinney, 19,5 miljoonaa dollaria, ja J. K. Rowling, 19 miljoonaa dollaria. Harry Pottereista aikuisten dekkareita kirjoittamaan siirtynyt J. K. Rowling saa suurimmat ansionsa edelleen poikavelhosta kertovista kirjoistaan sekä Harry Potter teemapuistoista.

Kärkiviisikossa ovat myös jännityskirjailija John Grisham ja kauhukirjailija Stephen King. Game of Thrones -kirjailija George R. R. Martin tipahti kärkikymmeniköstä 9,5 miljoonan dollarin tuloillaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat