Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

3 Doors Down -yhtyeen entinen kitaristi on kuollut 38-vuotiaana

3 Doors Down -yhtyeen entinen kitaristi Matt Roberts löydettiin lauantaina Wisconsinin osavaltiossa kuolleena.

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Steve Marcus / Reuters
3 Doors Down -yhtyeen entinen kitaristi Matt Roberts (oik.) on kuollut 38-vuotiaana. Kuva yhtyeen keikalta vuodelta 2007.
3 Doors Down -yhtyeen entinen kitaristi Matt Roberts (oik.) on kuollut 38-vuotiaana. Kuva yhtyeen keikalta vuodelta 2007. Kuva: Steve Marcus / Reuters

Amerikkalaisen rock-yhtyeen 3 Doors Downin entinen kitaristi Matt Roberts on löydetty viime lauantaina kuolleena, kertoo CNN. Roberts oli kuollessaan 38-vuotias.

CNN:n mukaan Roberts oli matkalla West Bendin kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa isänsä kanssa. Hänen oli tarkoitus esiintyä veteraaneille omistetussa hyväntekeväisyystilaisuudessa.

Robertsin kuolinsyy ei ole toistaiseksi selvillä. Robertsin isä kertoo CNN:lle, että Robertsilla oli ongelmia ahdistuneisuushäiriön ja lääkeriippuvuuden kanssa. Hänen mukaansa muun muassa yleisölle esiintyminen oli aina kova poikka Robertsille.

Roberts oli yksi kolmesta 3 Doors Down -yhtyeen perustajajäsenestä. Hän soitti kitaraa bändissä vuodesta 1996 vuoteen 2012 saakka. Roberts on myös muun muassa sanoittanut yhden yhtyeen isoimmista hiteistä Kryptoniten yhdessä Brad Arnoldin ja Todd Harrellin kanssa. Roberts lähti yhtyeestä vuonna 2012 keskittyäkseen terveyteensä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat