Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alice Cooper ilmoittautui presidenttiehdokkaaksi – eikä tämä ole ensimmäinen kerta

Kulttuuri
 
Juuso Määttänen
Mario Anzuoni / Reuters
Alice Cooper pyrkii presidentiksi, muttei tosissaan.
Alice Cooper pyrkii presidentiksi, muttei tosissaan. Kuva: Mario Anzuoni / Reuters

Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjointi kiihtyy koko ajan, eikä ihme. Varsinaiseen vaalipäivään on jäljellä enää kaksi ja puoli kuukautta.

Eikä kyse olisi Yhdysvaltain vaaleista, jos poliittiseen peliin ei vielä loppusuorallakin liittyisi viihdemaailman tähtiä sekoittamaan pakkaa omilla spektaakkeleillaan.

Temput vaalikampanjoinnille on tehnyt 68-vuotias rock-musiikin elävä legenda Alice Cooper. Cooper on kuluneen kesän aikana ilmoittautunut mukaan presidenttikilpailuun, mikä on noussut viime päivien aikana uudeksi puheenaiheeksi. Cooper ei tosin ole millään tavalla tosissaan pyrkimyksessään päästä presidentiksi.

Cooperin kampanjan vakavuudesta kertoo muun muassa se, että CNN:n mukaan hänen varapresidenttiehdokasparinsa on Tom Hanks – ilman, että Hanks itse on tiennyt asiasta. Cooper kertoo CNN:lle hänen lähtökohtansa olevan se, ettei hänellä ole mitään hajua, mitä tehdä.

Cooper on perustanut kampanjointiaan varten kokonaisen nettisivun, jossa vaalilupauksiksi listataan muun muassa Lemmy Kilmisterin kasvojen lisääminen Mount Rushmore -vuoreen.

Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta, kun Cooper järjestää vastaavan tempauksen. Legendaarinen rokkari ilmoittautui ehdokkaaksi jo vuoden 1972 presidentinvaaleissa, jolloin vastakkain olivat Richard Nixon ja George McGovern.

Tuolloin Cooper ilmoittautui ehdokkaaksi julkkistempauksena mainostaakseen Billion Dollar Babies -levyään. Tempauksen yhteydessä Cooper julkaisi Elected-kappaleen, josta hän on nyt tehnyt uuden version tämänvuotiseen kampanjointitempaukseensa.

Cooper ei ole myöskään ainut viime aikoina esillä ollut viihdemaailman presidenttiehdokas. Kanye West on puhunut jo yli vuoden siitä, että hän aikoo asettua ehdolle vuoden 2020 presidentinvaaleissa. West on tosin vakuuttanut olevansa ehdokkuutensa kanssa tosissaan.

Juttua korjattu 24.8. kello 9.45: Nixonin vastaehdokas oli George McGovern, ei Edmund Muskie.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat