Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kohun aiheuttaneella käännöskirjalla suora vaikutus – Suomalainen Kirjakauppa luopuu kustantajan tuotteista

Suomalainen Kirjakauppa pyrkii hankkiutumaan eroon Createspace-kustantamon kirjoista ensi viikkoon mennessä.

Kulttuuri
 
Juuso Määttänen
Kimmo Mäntylä / Lehtikuva
Suomalainen Kirjakauppa luopuu Createspace-kustantamon kirjoista.
Suomalainen Kirjakauppa luopuu Createspace-kustantamon kirjoista. Kuva: Kimmo Mäntylä / Lehtikuva

Tällä viikolla sosiaalisessa mediassa on noussut kohu Suomalaisen Kirjakaupan valikoimassa olleesta Kuningas Lear -kirjasta.

Halvan käännösversion kustantaja on Createspace. Se on Amazonin omistama palvelu, joka mahdollistaa muun muassa omien kirjojen julkaisemisen vapaasti halvalla ja helposti, joten se toimii hyvin eri kuin normaalit kustantajat.

Siksi niin sanotusti sen kustantamien kirjojen taso voi heitellä aivan toisella tavalla kuin normaalien kirjakustantajien.

Tänään julkaistussa jutussa Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupan tuotepäällikkö Susanna Honkanen kertoi, että Createspacen tyyppisten kustantajien kirjojen karsiminen on varsin vaikeaa. Verkkokaupan valikoimaan tulee paljon kirjoja, joista Suomalainen Kirjakauppa ei edes tiedä etukäteen.

Nyt Kuningas Lear -kohun aiheuttaman huomion seurauksena Suomalainen Kirjakauppa on päättänyt luopua kokonaan Createspace-kustantamon kirjoista. Tiedon vahvistaa Susanna Honkanen.

”Kyllä, olemme nyt tehneet päätöksen poistaa kaikki Createspacen kirjat valikoimastamme. Muutoksen pitäisi tapahtua viikonlopun aikana niin, että ensi viikolla heidän kirjojaan ei olisi enää kaupassamme ollenkaan”, Honkanen kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat