Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

EK ilmoitti tukevansa Guggenheimia

Elinkeinoelämän keskusliiton mukaan Guggeinheimin museo on samanaikaisesti kulttuurinen, koulutuksellinen, taloudellinen ja matkailullinen hanke.

Kulttuuri
 

Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ilmoittautuu myös Helsinkiin kaavaillun Guggenheimin tukijaksi. EK kertoo kantansa julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa, jossa EK esittelee ehdotuksiaan työllisyyden parantamiseksi.

EK:n mukaan Guggeinheimin museo on samanaikaisesti kulttuurinen, koulutuksellinen, taloudellinen ja matkailullinen hanke ja näin ollen merkittävä investointi maan työllisyyteen ja elinvoimaisuuteen.

Museo vahvistaisi EK:n mukaan myös Helsingin kansainvälistä tunnettuutta ja asemaa matkailukohteena, tuottaisi laaja-alaisia taloudellisia vaikutuksia matkailijamäärien kasvun kautta ja lisäisi erityisesti pk-yritysten liiketoimintamahdollisuuksia.

EK on koonnut yhteensä 18 ehdotuksen listan budjettiriiheen.

EK:n mukaan vaikeassa taloustilanteessa budjettiriihessä pitää keskittyä työllisyysastetta nostaviin rakenneuudistuksiin ja julkisen sektorin toiminnan tehostamiseen.

Viime viikolla HS kertoi myös elinkeinoministeri Olli Rehnin (kesk) tukevan Guggenheimin museota Helsinkiin. Rehnin mukaan valtio voisi osallistua hankkeeseen noin 40 miljoonalla eurolla neljän vuoden aikana. Perussuomalaiset ovat vastustaneet museon rakentamista valtion tai kaupungin rahoituksella.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat