Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Madonna raivostui kuvasta, jossa Trumpin pojat roikottavat ampumaansa leopardia: ”Millainen pelkuri täytyy olla?”

Veljekset ovat poseeranneet myös ammuttujen elefanttien ja krokotiilien kanssa.

Kulttuuri
 
Kuvakaappaus Madonnan Twitter-tililtä.
Kuvakaappaus Madonnan Twitter-tililtä.

Poptähti Madonna on ottanut kantaa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Laulaja julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa Donald Trumpin pojat Jr ja Eric Trump roikottavat ampumaansa leopardia.

”Millainen pelkuri täytyy olla tappaakseen tällainen uljas eläin pelkän urheilun vuoksi”, Madonna kirjoittaa saatetekstissä. ”Yksi syy lisää äänestää Hillarya”.

Kuva on otettu viitisen vuotta sitten Zimbabwessa. Veljekset ovat poseeranneet myös ammuttujen elefanttien ja krokotiilien kanssa.

Donald Trump on puolustanut poikiaan kuvien tultua julki.

”He ovat metsästäjiä”, Trump sanoi. ”He rakastavat metsästystä ja kuuluvat ylpeydellä Kansalliseen kivääriyhdistykseen. Uskon itsekin perustuslain toiseen lisäykseen.”

Perustuslain toinen lisäys takaa oikeuden kantaa asetta.

Trump on saanut tiukempia aselakeja ajavan kansanosan Yhdysvalloissa usein vimmoihinsa lausunnoillaan. Vuoden 2015 lopulla tämä sanoi, että Oregonin kouluampumisen uhriluku olisi voinut olla pienempi, jos koulun opettajilla olisi ollut aseet.

"Se oli aseista vapaa alue. Jos muutamalla opettajalla olisi ollut aseet siinä huoneessa, tilanne olisi ollut paljon parempi", Trump sanoi tuolloin.

Presidenttiehdokkaan mukaan kouluammuskeluihin eivät ole syypäitä aseet vaan ihmiset, joilla on mielenterveysongelmia.

Trump myös kertoi, että hänellä on käsiaseen kantolupa New Yorkissa. Hän lisäsi, että jos joku yrittäisi hyökätä hänen kimppuunsa, hyökkääjä yllättyisi.

Trump nimittäin aikoisi matkia toimintaelokuva Death Wishin Paul Kersey -hahmoa, joka ampuu elokuvassa vihollisiaan.

Paria kuukautta myöhemmin Trump kehuskeli suosionsa olevan niin suuri, ettei häntä voi enää pudottaa mielipidekyselyjen kärkipaikalta.

”Voisin seistä keskellä [New Yorkin keskustan] 5th Avenuea ja ampua jonkun, enkä menettäisi äänestäjiä”, hän laukoi kampanjatilaisuudessa alkuvuonna.

Madonnan lailla valtaosa viihdemaailman julkkiksista kannattaa Clintonia. Tukensa ovat ilmaisseet kymmenet muusikot, kuten Paul McCartney, Justin Timberlake ja Jon Bon Jovi.

Trumpin takana ovat muun muassa Clint Eastwood ja näyttelijä Angelina Jolien isä John Voight.

Miisa Kaartinen
Madonna Helsingin-keikalla 2012.
Madonna Helsingin-keikalla 2012.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat