Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HBL saa uuden päätoimittajan – Östnyland ja Västra Nyland julkaistaan tulevaisuudessa vain kahdesti viikossa

Ruotsinkielisiä sanomalehtiä julkaiseva lehtitalo KSF Media on ilmoittanut julkaisuihinsa liittyvistä muutoksista. Sisältöjohtaja ja kustantaja Susanna Ilmonista tulee Hufvudstadsbladetin uusi päätoimittaja.

Kulttuuri
 
Juuso Määttänen
Kai Sinervo / HS
HBL saa uuden päätoimittajan.
HBL saa uuden päätoimittajan. Kuva: Kai Sinervo / HS

Helsingissä ilmestyvä ruotsinkielinen sanomalehti Hufvudstadsbladet on tänään julkaissut uutisen uudesta päätoimittajastaan. KSF Median sisältöjohtajasta Susanna Ilmonista tulee lehden päätoimittaja. HBL:n päätoimittaja on ollut tähän saakka Tommy Westerlund.

Samalla KSF Median muissa julkaisuissa Östnylandissa ja Västra Nylandissa on tiedotettu lehtien julkaisuaikataulun harvenemisesta. Aikaisemmin lehdet ovat ilmestyneet viisi kertaa viikossa. Niiden julkaisuaikataulu harvenee kahteen kertaan viikossa.

Östnylandin artikkelissa kerrotaan, että muutos tulee voimaan vuodenvaihteessa. Västra Nylandin päätoimittaja Marina Holmberg kertoo, että Västra Nylandin julkaisuaikataulu harvenee todennäköisesti joulukuussa.

Muutokset liittyvät KSF Mediassa käytyihin yt-neuvotteluihin, joiden päätteeksi ilmoitettiin, että yhtiöstä vähennetään 53 henkilötyövuotta.

Östnyland saa myös uuden päätoimittajan. Lehden jutussa kerrotaan, että Helén Kurri on nimitetty lehden uudeksi päätoimittajaksi.

Helsingin Sanomat yritti tavoittaa HBL:n uutta päätoimittajaa Susanna Ilmonia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat