Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääkaupunkiseudun ensi-iltoihin saa vielä lippuja, mutta osa alkaa olla loppuunmyyty

Kulttuuri
 

Pääkaupunkiseudun teattereiden syksyn ensi-iltojen lipunmyynti on käynnistynyt vilkkaasti. Osaan esityksistä on vielä hyvinkin tilaa, mutta jotkut suosituimmista näytelmistä alkavat olla loppuunmyytyjä.

Kansallisteatterin syksyn lipuista yli puolet on jo myyty tai varattu, vaikka ensi-illat ovat vasta edessä. Suuren näyttämön Sumu ja Canth ovat kiinnostaneet yleisöä, mutta koska esityksiä on paljon ja katsomo suuri, lippuja riittää vielä.

Sen sijaan kirjoihin perustuvat pienen näyttämön ensi-illat Juurihoito sekä Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja ovat jo lähes loppuunmyytyjä.

Helsingin kaupunginteatterissa suurin kysyntä on ollut Komisario Palmun erehdyksestä, ja osa näytännöistä on myyty loppuun, samoin Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa. Shrek-musikaaliin on vielä lippuja.

Lilla Teaternin Tartuffe on ennakkoon parhaiten myynyt ruotsinkielinen ensi-ilta pitkään aikaan, teatterista kerrotaan.

Q-teatterin syksyn ensi-ilta on Antti Hietalan ohjaama ja käsikirjoittama Kevyttä mielihyvää. Vain muutamat sen näytöksistä ovat jo loppuunvarattuja.

Espoon kaupunginteatterin omaa tuotantoa on tänä syksynä Satu Rasilan ohjaama Meidän luokka. Sen näytökset täyttyvät kovaa vauhtia ja osa on jo loppuunmyyty.

Espoossa teatterin kaikkien kansainvälisten ja kotimaisten vierailuesitysten näytöksiin on vielä lippuja.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat