Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

FBI tutkii väitteitä humalaisen Brad Pittin lapsiinsa kohdistamasta väkivallasta

Eroa hakeneen Angelina Jolien kerrotaan listanneen eron syiksi Pittin alkoholinkäytön, pilvenpolton sekä vihanhallintaongelmat.

Kulttuuri
 
Carlo Allegri / Reuters
Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat eroamassa. Lempinimellä Brangelina kutsuttu pariskunta Jolien esikoisohjauksen ensi-illassa New Yorkissa joulukuussa 2011.
Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat eroamassa. Lempinimellä Brangelina kutsuttu pariskunta Jolien esikoisohjauksen ensi-illassa New Yorkissa joulukuussa 2011. Kuva: Carlo Allegri / Reuters

Yhdysvaltojen liittovaltion keskusrikospoliisi FBI kartoittaa mahdollisia todisteita näyttelijä Brad Pittin väitetystä väkivaltaisuudesta lapsiaan kohtaan.

Väitteet Pittin väkivaltaisuudesta on esittänyt tämän eroa hakeva vaimo, näyttelijä Angelina Jolie, uutistoimisto AFP kertoo.

Angelina Jolie haki eroa viime maanantaina yksin. Erohakemuksessa hän vaatii pariskunnan kuuden lapsen yksinhuoltajuutta. Jolien kerrotaan listanneen eron syyksi Brad Pittin runsaan alkoholinkäytön sekä tämän vihanhallintaongelmat ja pilvenpolton vaikutukset perheen lapsiin.

Jolien väitetään päättäneen erosta lopullisesti toissa keskiviikkona. Jolie ja Pitt olivat tuolloin lastensa kanssa palaamassa yksityiskoneella Los Angelesiin, kun Pitt, Jolien väittämän mukaan, joi itsensä humalaan ja sai raivokohtauksen.

Jolien mukaan Pitt raivosi ja huusi lapsille, ja oli myös väkivaltainen. Britannian Metro-lehden mukaan Pitt olisi koneen laskeuduttua pyrkinyt pois paikalta kapuamalla kentällä ajaneen tankkausauton kyytiin.

Pitt on kiistänyt syytökset jyrkästi. TMZ-viihdesivustolle nimettömänä puhuneen Pittin ystävän mukaan näyttelijätähti on vakuuttanut, ettei ole koskaan ollut väkivaltainen lapsiaan kohtaan.

TMZ-sivuston mukaan Pitt ei aio myöskään luopua lastensa huoltajuudesta vapaaehtoisesti vaan on valmis tarvittaessa myös oikeustaisteluun.

Los Angelesin poliisi ja osavaltion lastensuojelu- ja perheasioita hoitava virasto ovat molemmat ilmoittaneet, ettei niillä ole käynnissä mitään tutkimuksia näyttelijä Brad Pittiin tai tämän perheeseensä liittyen.

Tapaukseen tarttunut FBI aikoo nyt kuitenkin koota saatavilla olevat tiedot ja päättää niiden perusteella, onko tutkinnalle aihetta vai ei.

FBI ei tarkentanut, mistä tapauksesta alustavassa tutkinnassa on kyse, mutta sen mukaan siihen tullaan soveltamaan Yhdysvaltojen ilmailulainsäädäntöä. Näin ollen taustalla on todennäköisesti juuri Jolien väitteet.

Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat olleet toistakymmentä vuotta yksi Hollywoodin seuratuimmista pariskunnista. Suhde sai alkunsa Mr. and Ms. Smith -elokuvan kuvauksissa vuonna 2004 ja johti Pittin ja hänen tuolloisen naisystävänsä Jennifer Anistonin eroon. Naimisiin Jolie, 41, ja Pitt, 52, menivät elokuussa 2014.

Pariskunnalla on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu.

Oikaisu kello 17.28: Korjattu tietoa siitä, että FBI on Yhdysvaltojen liittovaltion keskusrikospoliisi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat