Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Kirjaston viikon kirja opastaa juomien syntysijoille – voit nyt ladata sen ilmaiseksi

Juha-Pekka Jylhän teos vie pienpanimoihin, joita perustetaan Suomessa nyt ennätystahtiin.

Kulttuuri
 

Ensimmäiset jouluoluet saapuivat alkuviikosta lähikauppoihin, ja kotimaiset Oktoberfestit ovat jo ovella. Niinpä onkin korkea aika päivittää juomatietoisuutensa.

Siihen tarjoaa hyvän mahdollisuuden Juha-Pekka Jylhän teos Juomien Suomi, joka on nyt luettavissa ilmaiseksi sähköisessä HS Kirjastossa.

Jyväskyläläinen Jylhä tunnetaan Olutkellari-blogista, ja Karttakeskus julkaisi hänen kirjansa viime keväänä. Juomien Suomi on pätevä matkaopas suomalaisiin pienpanimoihin, joita perustetaan Suomessa nyt ennätystahtiin.

Teoksessa ovat mukana myös viinitilat sekä viinatehtaat, joista erityisen mieluisia olutväelle ovat viskitislaamot. Kaikkiaan Jylhän opuksessa on noin 80 juomavalmistajaa yhden hengen paikallispanimoista pieniin juomatehtaisiin.

Varsinaisia olutkuvauksia teos ei sisällä.

Jos haluat lisätä oman kohteesi Jylhän kartalle tai päivittää kohteesi tietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen juomiensuomi@karttakeskus.fi.

HS Kirjasto on HS:n iPad- ja Android-tablettisovelluksista löytyvä sähkökirjakokoelma. Viikon kirja on luettavissa ilmaiseksi, jos tilaajalla on painetun lehden lisäksi verkkotilaus tai HS Verkko Plus -tilaus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat