Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Erotatko Lontoon sinfoniaorkesterit toisistaan – yksi suurista konsertoi tänään Tampereella

Tampereelle saapuva Royal Philharmonic Orchestra on 70-vuotias ja sen ylikapellimestari Charles Dutoit pian 80-vuotias

Kulttuuri
 

 Tampereella maanantaina 26. syyskuuta klo 19.30. konsertoiva Royal Philharmonic Orchestra (RPO) on yksi Lontoon viidestä suuresta orkesterista. Sen ylikapellimestari on kohta 80 vuotta täyttävä Charles Dutoit. Orkesteri konsertoi Lontoossa esimerkiksi Royal Albert Hallissa. Lisätietoja tässä linkissä.

 London Symphony Orchestra (LSO) on Lontoon budjetiltaan suurin orkesteri. Sir Simon Rattle on suostunut orkesterin ylikapellimestariksi Valeri Gergijevin kauden jälkeen. LSO konsertoi lähinnä Barcian Centressä. Lisätietoja tässä linkissä.

 Philharmonia Orchestra on seikkailullinen ja pirteä orkesteri, joka on tehnyt myös kiinnostavia digitaalisia projekteja ylikapellimestarinsa Esa-Pekka Salosen kaudella. Orkesterin koti on Southbank Centren Royal Festival Hall. Lisätietoja tässä linkissä.

 London Philharmonic Orchestra (LPO) on hyvässä vedossa Vladimir Jurovskin ylikapellimestarikaudella, ja nimikkosäveltäjä on Magnus Lindberg. Myös LPO:n koti koti on Southbank Centren Royal Festival Hall. Lisätietoja tässä linkissä.

 BBC Symphony Orchestra esittää eniten nykymusiikkia ja on hyvässä nousussa ylikapellimestarinsa Sakari Oramon johdolla. Talvikausina orkesteri kiertää eri saleissa, kesällä se isännöi Royal Albert Halin BBC Proms -juhlaa. Lisätietoja tässä linkissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat