Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yllätyskäänne: Saara Aalto pääsi jatkoon Britannian X Factor -ohjelmassa villin kortin turvin

Suomalaislaulaja ehdittiin jo pudottaa kuuden tuolin haasteessa.

Kulttuuri
 
Juuso Määttänen
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Saara Aalto selvisi jatkoon Britannian X Factor -kisassa dramaattisten vaiheiden jälkeen.
Saara Aalto selvisi jatkoon Britannian X Factor -kisassa dramaattisten vaiheiden jälkeen. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Suomalainen laulaja ja lauluntekijä Saara Aalto pääsi kuin pääsikin jatkoon Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelmassa. Hän ehti jo sunnuntai-iltana pudota kisasta niin sanotussa kuuden tuolin haasteessa, jossa karsittiin suuri joukko osallistujia.

Myöhemmin Aalto kertoi Facebook-tilillään päässeensä jatkoon villin kortin turvin.

”Olen šokissa! He päättivät käyttää villejä kortteja kisan tässä vaiheessa, ja minä sain yhden niistä! Tämä on epätodellista. Kaikki on mahdollista, ja ihmeitä tapahtuu”, Aalto kirjoitti statuspäivityksessään.

29-vuotias Saara Aalto on aiemmin osallistunut Talent Suomi-, The Voice of Finland- ja Uuden musiikin kilpailuun.

Vaikka Aalto on ollut esillä julkisuudessa lähes 10 vuotta, julkaissut neljä levyä ja kiertänyt Suomen lisäksi myös maailmalla, hänellä ei ole esimerkiksi koskaan ollut levy-yhtiötä tai merkittävää taustakoneistoa. Kaikki levyt on julkaistu omakustanteena, ja suurimman osan markkinointityöstä Aalto on tehnyt itse.

Sopimuksen levy-yhtiön kanssa olisi saanut esimerkiksi voittamalla vuonna 2012 The Voice of Finland -kilpailun. Se tosin ei olisi taannut oikotietä onneen: Aallon ohi voittoon kiilanneen Mikko Sipolan ura on jäänyt erittäin vaisuksi.

Aallon itsensä mukaan levy-yhtiöiden ulkopuolelle jääminen on ollut pitkälti hänen oma valintansa.

”Olen kyllä keskustellut urani aikana monien levy-yhtiöiden kanssa, mutta heidän tarjouksensa eivät ole sopineet minulle. Minun olisi pitänyt esimerkiksi luopua englanniksi laulamisesta. Nyt olen ollut vapaa tekemään itse kaikkea, mitä olen halunnut tehdä. Moni asia olisi jäänyt kokematta levy-yhtiön alaisuudessa”, Aalto kertoi HS:lle elokuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat