Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viisi uskomatonta tarinaa HS:n uutisten taustalta – katso Kansallisteatterin Musta laatikko -esitykset

HS:n neljäs Musta laatikko esitettiin Kansallisteatterissa loppuunmyydyille katsomoille. Katso esitykset videoilta.

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat
Kurkistus kulissien taakse - näin syntyy HS Musta laatikko
Kurkistus kulissien taakse - näin syntyy HS Musta laatikko
Musta laatikko on HS:n journalistien esityksistä koostuva ilta, jossa katsojille kerrotaan ennen julkaisemattomia tositarinoita. Videolla pääset Kansallisteatterin kulissien taakse katsomaan kuinka esitys syntyy. Kuvaus ja leikkaus Terhi Liimu.

Musta laatikko on HS:n journalistien esityksistä koostuva ilta, jossa katsojille kerrotaan ennen julkaisemattomia tositarinoita. Syyskuun kolme esitystä esitettiin Kansallisteatterin pienellä näyttämöllä tällä viikolla. Viimeinen esitys välitettiin torstaina suorana lähetyksenä HS.fi:ssä.

Viisi illan esityksistä voi katsoa tästä jutusta pala palalta.

Saska Saarikoski: Trumpista presidentti?

Saska Saarikoski on Washingtonissa asuva HS:n toimittaja. Hän oli varma, ettei Donald Trumpilla ole mahdollisuuksia USA:n presidentiksi, kunnes vieraili tämän vaalitilaisuudessa. Saska Saarikoski ja HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski ovat kirjoittaneet kirjan Trump – mies kuin Amerikka, joka ilmestyi vastikään. Esityksessään Saska Saarikoski kertoo, mitä on Trumpista oppinut ja miltä tämän mahdollisuudet juuri nyt näyttävät.

HS Musta laatikko: Saska Saarikoski – Trumpista presidentti?
HS Musta laatikko: Saska Saarikoski – Trumpista presidentti?
Saska Saarikoski on Washingtonissa asuva HS:n toimittaja. Hän oli varma, ettei Donald Trumpilla ole mahdollisuuksia USA:n presidentiksi, kunnes vieraili tämän vaalitilaisuudessa. Saska Saarikoski ja HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Laura Saarikoski ovat kirjoittaneet kirjan Trump – mies kuin Amerikka, joka ilmestyi vastikään. HS Musta laatikko –esitys on taltioitu Kansallisteatterissa 29.9.
Tuomas Peltomäki: Uutisraportti

Tuomas Peltomäki on HS:n toimittaja, joka näkee uutisissa myös naurettavat ja naurattavat puolet. Tätä ominaisuutta Peltomäki tarvitsee työssään, sillä hän juontaa ja käsikirjoittaa HSTV:n viikoittaista satiiriohjelmaa, Uutisraporttia. Ohjelma nähdään Mustassa laatikossa elävän yleisön edessä. Peltomäen kynsissä ovat nyt muun muassa viime viikonlopun mielenosoitukset.

HS Musta laatikko: Tuomas Peltomäki - Uutisraportti
HS Musta laatikko: Tuomas Peltomäki - Uutisraportti
Tuomas Peltomäki on HS:n toimittaja, joka näkee uutisissa myös naurettavat ja naurattavat puolet. Tätä ominaisuutta Peltomäki tarvitsee työssään, sillä hän juontaa ja käsikirjoittaa HSTV:n viikoittaista satiiriohjelmaa, Uutisraporttia. Nyt Peltomäen kynsissä ovat natsit. HS Musta laatikko –esitys on taltioitu Kansallisteatterissa 29.9.
Kaisa Rautaheimo: Isiksen petivaatteet

Kaisa Rautaheimo on HS:n valokuvaaja. Hän on kiinnostunut erityisesti Lähi-idän tapahtumista ja on tehnyt sinne lukuisia juttumatkoja. Elokuussa Rautaheimo matkusti Syyriaan, josta häntä löysi omaksikin yllätyksekseen jotain muutakin kuin tuhon ja pelon. Nämä hetket tallentuivat valokuviin, jotka nähdään lavalla.

HS Musta laatikko: Kaisa Rautaheimo - Isiksen petivaatteet
HS Musta laatikko: Kaisa Rautaheimo - Isiksen petivaatteet
Kaisa Rautaheimo on HS:n valokuvaaja. Hän on kiinnostunut erityisesti Lähi-idän tapahtumista ja on tehnyt sinne lukuisia juttumatkoja. Elokuussa Rautaheimo matkusti Syyriaan, josta häntä löysi omaksikin yllätyksekseen jotain muutakin kuin tuhon ja pelon. Nämä hetket tallentuivat nyt nähtäviin valokuviin. HS Musta laatikko –esitys on taltioitu Kansallisteatterissa 29.9.
Pekka Hakala: Viipurista Vladivostokiin

Pekka Hakala työskentelee HS:n kirjeenvaihtajana Moskovassa. Viime keväänä hän ajoi Ladalla Viipurista Vladivostokiin. Matkamittariin kertyi 11 497 kilometriä, juttuja lehteen parikymmentä. Hakala palaa Mustassa laatikossa matkaansa ja etenkin hiljaiseen liftariin, jonka poimi kyytiinsä. Kuka ihme tämä oikein oli? Esityksen kuvat Pekka Hakala.

HS Musta laatikko: Pekka Hakala - Viipurista Vladivostokiin
HS Musta laatikko: Pekka Hakala - Viipurista Vladivostokiin
Pekka Hakala työskentelee HS:n kirjeenvaihtajana Moskovassa. Viime keväänä hän ajoi Ladalla Viipurista Vladivostokiin. Matkamittariin kertyi 11 497 kilometriä, juttuja lehteen parikymmentä. Hakala palaa Mustassa laatikossa matkaansa ja etenkin hiljaiseen liftariin, jonka poimi kyytiinsä. Kuka ihme tämä oikein oli? HS Musta laatikko –esitys on taltioitu Kansallisteatterissa 29.9.
Illan vieras

Mustaan laatikkoon saapuu joka ilta vieras, jolla on aitiopaikka johonkin viime viikkojen ajankohtaiseen keskusteluun. Illan juontaja Riikka Haikarainen haastattelee. Esityksen kuvat Pekko Vasantola.

HS Musta laatikko: Illan vieraana yliopistopappi Laura Mäntylä
HS Musta laatikko: Illan vieraana yliopistopappi Laura Mäntylä
Mustaan laatikkoon saapuu joka ilta vieras, jolla on aitiopaikka johonkin viime viikkojen ajankohtaiseen keskusteluun. Toimittaja Riikka Haikarainen haastattelee yliopistopappi Laura Mäntylää kirkon suhtautumisesta tasa-arvoiseen avioliittolakiin. HS Musta laatikko –esitys on taltioitu Kansallisteatterissa 29.9.

Musta laatikko 5 esitetään marras–joulukuun vaihteessa. Myös se nähdään lavalla kolme kertaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat