Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Musikaali-iltaman isäntä jännittää, tuleeko Saara Aalto sovitusti Helsinkiin – vai jatkuuko X Factor -menestys

Musiikkiteatteri Kapsäkissä on 20. lokakuuta musikaali-iltama, jonka esiintyjäksi on merkitty laulaja Saara Aalto. Onko se mahdollista nyt, kun Aalto on pärjännyt Britannian X Factorissa niin hyvin?

Kulttuuri
 

Musiikkiteatteri Kapsäkissä esitetään tänä syksynä kolmasti teatteriohjaaja-näyttelijä Samuel Harjanteen isännöimä Suuri MusikaaliTalkShow.

Nyt syksyn toiseen, 20. lokakuuta pidettävään iltaan, on saatu runsaasti etukäteisjännitystä, kun esiintyjälistauksessa lukee: Saara Aalto, Jukka Nylund ja Yasmine Yamajako.

Saara Aalto!

Aaltohan on päässyt pitkälle Britannian X Factorissa, aina finaaliin asti. Onko mahdollista, että hän lennähtäisi X Factor -talosta esiintymään Kapsäkkiin?

”Tilanne on se, että kun tämä lyötiin lukkoon, ei tiedetty, että Saara menee X Factoriin”, Samuel Harjanne selvittää.

Kun Aalto eteni live-lähetyksiin asti, alkoi näyttää yhä ilmeisemmältä, ettei häntä välttämättä saada Helsinkiin lokakuussa.

”Jos hän etenee, emme tietenkään edellytä, että hän lentäisi käymään meillä”, Harjanne sanoo.

”Mutta Saara on sanonut, että tässä on vielä kaksi viikkoa aikaa hänen tippua. Olemme sopineet, että jos niin kävisi, hän tulee meille.”

Vaikka Harjanne toivoisi kovasti Saara Aaltoa musikaali-iltaansa, sanoo hän kuitenkin toivovansa enemmän tämän menestymistä X Factorissa.

”Me supportataan häntä täysin. Toivon todella, että hän ei tipu.”

Suuri MusikaaliTalkShow on Harjanteen mukaan Ellen DeGeneres -tyyppinen talk show, jossa vieraat puhuvat musikaaleista, vetävät hyviä biisejä ja tekevät pieniä tehtäviä.

Jos Saara Aallon menestys X Factorissa jatkuu, lupaa Harjanne, että lokakuun musikaali-illassa nähdään joka tapauksessa Saara Aaltoa, ”tavalla tai toisella”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat