Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saara Aalto hurmasi yleisön ja kaikki tuomarit illan suorassa X Factor -lähetyksessä: ”Elämäni paras hetki”

”Sinä olit kuin fantasian suomalainen jääkuningatar. Sinun äänialallasi ei ole rajoja”, Nicole Scherzinger sanoi Saara Aallolle.

Kulttuuri
 
Thames / Syco Entertainment
Suomalainen Saara Aalto on hurmannut brittiläisessä X-Factor -lauluohjelmassa. Kisataival jatkuu jälleen huomenna, kun Saara nousee lavalle suorassa lähetyksessä.
Suomalainen Saara Aalto on hurmannut brittiläisessä X-Factor -lauluohjelmassa. Kisataival jatkuu jälleen huomenna, kun Saara nousee lavalle suorassa lähetyksessä. Kuva: Thames / Syco Entertainment

Laulaja Saara Aalto valloitti yleisönsä ja kaikki tuomarit live-esitysvaiheeseen edenneessä Britannian X Factor -kilpailussa lauantai-iltana. Yli 25-vuotiaiden ryhmässä kilpaileva Aalto keräsi ylistystä vuorollaan Simon Cowellilta, Sharon Osbournelta, Nicole Sherzingeriltä ja Louis Walshilta esitettyään Disney-elokuva Frozenin tunnuskappaleen Let It Go.

”Sinä olit kuin fantasian suomalainen jääkuningatar. Sinun äänialallasi ei ole rajoja”, Scherzinger sanoi.

Cowell taas esimerkiksi kuvasi korkealta ja kovaa laulettua esitystä ”uskomattomaksi ja ylivoimaiseksi”.

Aallon jatkoon pääsy kisassa selviää sunnuntai-illan tuloslähetyksessä. Jos Aalto jatkaa kilpailussa, seuraava live-esiintyminen hänellä on viikon päästä viikonloppuna.

Aalto sanoi tuomareiden kommenttien jälkeen tärisevänsä. Yleisö antoi suomalaistähdelle raikuvat aplodit, ja hän myös keräsi esityksestään sosiaalisessa mediassa loputtomalta tuntuvan määrän kehuja.

”Tuo oli elämäni paras hetki. Ylitin itseni tänä iltana, yleisö antoi minulle niin paljon voimaa. Nautin noista kahdesta minuutista niin paljon. Kaikki rakkaus jonka sain tänään... Ei sanoja. Kiitos!” Aalto kirjoitti show’nsa jälkeen Facebookissa.

Twitterissä Aalto hehkutti olevansa onnellinen ja tyytyväinen.

”Uuvuttavan viikon jälkeen tämä esitys teki tästä kaiken sen arvoista”, Aalto kirjoitti.

Aallon esitys keräsi Twitterissä kehuja myös poplaulaja, megatähti Robbie Williamsilta, joka oli Sharon Osbournen kanssa valitsemassa viime sunnuntaina yli 25-vuotiaiden ryhmästä kolme jatkoon menijää.

”Saara Aalto oli päällikkö (’just bossed it’)”, Williams kirjoitti.

Viime viikon jaksossa Williams kertoi vielä tylsistyneensä Aallon The Winner Takes It All -esityksen aikana, mutta nyt hänenkin päänsä kääntyi.

Aallon tuore esitys on katsottavissa Britannian X Factorin Youtube-tilillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat