Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saara Aalto eteni täpärästi jatkoon Britannian X Factorissa: ”Tämä ilta oli niin pelottava”

Aalto joutui pudotushaasteeseen Bratavio-yhtyeen kanssa. Tuomari Simon Cowellin mukaan heidän välinen kilpailunsa ”oli kuin marsu vastaan kilpahevonen”.

Kulttuuri
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Saara Aalto jatkaa Britannian X Factorissa laulamistaan seuraavana viikonloppuna.
Saara Aalto jatkaa Britannian X Factorissa laulamistaan seuraavana viikonloppuna. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Laajasti kehuttu laulaja Saara Aalto, 29, selviytyi jatkoon Britannian X Factorissa ensimmäisen livelähetyksen jälkeen.

Aallon jatkoonpääsy meni täpärälle, sillä sunnuntain tuloslähetyksessä selvisi, että suomalainen oli yllättäen kahden vähiten yleisöääniä saaneen joukossa.

Aalto joutui siten pudotushaasteeseen Bratavio-yhtyeen kanssa. Molemmat saivat tuloslähetyksessä yrittää vakuuttaa tuomarit valitsemallaan kappaleella.

Aalto lauloi sunnuntaina Sian kappaleen Alive, kun taas poikapari Bratavio esitti Yazzin kappaleen The Only Way Is Up. Päätös jatkoonpääsystä jäi tuomareille.

Tuomareista Louis Walsh äänesti jatkoon valmentamaansa ryhmää Bratavioa. Sharon Osbourne taas äänesti jatkoon mentoroitavaansa Aaltoa. Nicole Scherzinger äänesti niin ikään Aaltoa jatkoon, ja viimeinen ääni jäi Simon Cowellille.

”Kiva yritys pojat. Lähetän tietenkin Bratavion kotiin.”

Näin Aallon kisataival sai vielä jatkoa.

”Se oli kuin marsu vastaan kilpahevonen”, Cowell perusteli päätöstään Aallon jatkamisesta.

Aalto kommentoi jatkoon selviämistään Twitterissä useiden huutomerkkien sävyttämällä ja helpotuksen tunnetta huokuvalla viestillä, jonka yhteydessä hän jakoi myös videon.

”Tämä ilta oli niin pelottava, mutta tein sen! Ihmiset, tarvitsen teidän apuanne ensi viikolla. Voimme tehdä tämän yhdessä! Kiitos!” Aalto twiittasi.

”Kiitos ihmiset tuestanne, mutta ensi viikolla en halua olla kahden vähiten ääniä saaneen joukossa. Teidän täytyy äänestää ja auttaa minua”, Aalto sanoi videolla ja kiitteli tuomareita siitä, että he uskoivat häneen.

Yli 25-vuotiaiden ryhmässä kilpaileva Aalto lauloi aiemmin lauantain livelähetyksessä Disney-elokuva Frozenin tunnuskappaleen Let It Go ja keräsi korkeaäänisestä esityksestään suitsutusta kaikilta tuomareilta.

Aallon seuraava live-esiintyminen on heti ensi viikonloppuna. Livelähetyksiä nähdään jatkossa viikoittain, kunnes kilpailijoista kolme parasta pääsee finaaliin.

Lauluäänellään häikäissyt Aalto on sijoittunut aiemmin The Voice of Finland -laulukilpailussa toiseksi vuonna 2012. Hän on ollut toinen niin ikään Suomen euroviisukarsinnoissa vuonna 2011 ja viime keväänä.

Julkisuuteen Aalto nousi ensimmäisen kerran vuonna 2007 sijoituttuaan jaetulle toiselle sijalle Talent Suomi -kilpailussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat