Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Tuli ihan patrioottinen olo” – Saara Aallon jatko X Factor -ohjelmassa sai katsomossa olleen ystävän sydämen pakahtumaan

Saara Aalto ei osallistu musikaali-iltaan torstaina Helsingissä, mutta illan isäntä ei ole pettynyt

Kulttuuri
 
Martti Kainulainen
Saara Aalto selvisi Britannian X Factorissa jo toisesta pudotusuhasta.
Saara Aalto selvisi Britannian X Factorissa jo toisesta pudotusuhasta. Kuva: Martti Kainulainen

Laulaja Saara Aalto selvisi jälleen täpärästi jatkoon sunnuntain X Factor -ohjelman tuloslähetyksessä. Ohjelman jälkeen hän julkaisi Twitterissä sydänmerkin ja voitokkaan kuvan itsestään.

Aallon maanantaiaamu alkoi Good Morning Britain -aamuohjelmalla – eikä matkalaukkujen pakkauksella. Jos Aalto olisi pudonnut, hän olisi esiintynyt torstaina Helsingissä Musiikkiteatteri Kapsäkin Suuri MusikaaliTalkShow -illassa.

Musikaali-iltaa isännöivä näyttelijä ja laulaja Samuel Harjanne ei ole pettynyt, vaikka Aalto pysyykin edelleen Lontoossa.

”En ole yhtään pettynyt vaan hirveän onnellinen.”

Parhaillaan Lontoossa oleva Harjanne oli lauantaina paikan päällä X Factorin kuvauksissa. Kisan katsomossa on oma alue jokaisen esiintyjän kannattajille, ja niin Saaran joukoissa kuin koko katsomossa oli Harjanteen mukaan todella hyvä tunnelma.

”Oli siellä aika jännittävää olla. Ja tuli patrioottinen oli, että tuolla se suomalainen on kaikkien brittien keskellä”, Harjanne nauraa.

Sunnuntain tuloslähetystä Harjanne katseli hotellihuoneessa. ”Onneksi. Sanoin juuri Saaralle puhelimessa, että se oli taas sellainen trilleri, että en olisi varmaan kestänyt sitä paikan päällä, mun sydän olisi räjähtänyt.”

Lauantaina lähetyksen jälkeen Harjanne pääsi viettämään Aallon kanssa aikaa.

”Saaralla oli tosi hyvä fiilis. Hän ei osannut analysoida silloin vielä esitystään. Nyt hän sanoi juuri puhelimessa, että ihanaa saada taas uusi mahdollisuus.”

X Factor on iso juttu Britanniassa, ohjelmalla on seitsemän miljoonaa katselijaa.

Sunnuntain tuloslähetyksessä tuomariäänet menivät tasan ja Saara Aallon jatko kisassa oli yleisöäänien varassa.

Harjanne katsoi tuloslähetystä hotellissa ja pelkäsi tippumista. ”Mutta Saara olikin saanut enemmän ääniä kuin paikallinen kilpailija!”

Se tuntui käänteeltä. Koko X Factorin ajan Aallon suurimpana ongelmana on pidetty juuri paikallisten fanien puuttumista.

”Toivon, että hänen fanikuntansa kasvaisi. Ja Saarahan on päässyt laulamaan enemmän kuin muut, se on tietysti hirveän hyvää markkinointia.”

X Factorin seuraava livelähetys on ensi lauantaina. Sen teemana ovat diivat. Sunnuntain tuloslähetyksessä selviää, ketkä kilpailussa pääsevät jatkoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat