Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bob Dylan jatkaa hiljaisuuttaan – Ruotsin akatemia ei hermoile mahdollisesta kieltäytymisestä: ”Myös ne, jotka sanovat ei, saavat palkinnon”

Viime torstaina Nobelin kirjallisuuspalkinnon voittanut Bob Dylan ei ole edelleenkään kommentoinut palkintoaan mitenkään

Kulttuuri
 
KI PRICE
Bob Dylanin pitäisi esiintyä seuraavan kerran tiistaina Uudessa Meksikossa.
Bob Dylanin pitäisi esiintyä seuraavan kerran tiistaina Uudessa Meksikossa. Kuva: KI PRICE

Kirjallisuuden Nobelin viime viikon torstaina voittanut muusikko Bob Dylan ei edelleenkään ole kommentoinut palkintoa mitenkään.

Ruotsin akatemia ei ollut vielä maanantaiaamunakaan ollut saanut suoraa yhteyttä Dylaniin, kertoi Dagens Nyheter uutisessaan.

Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertueella oleva Dylan esiintyi palkintopäivänä Las Vegasin Cosmopolitan-hotellissa. Ennen keikkaa hotellin mainostauluun ilmestyi onnitteluteksti, jossa kerrottiin Dylanin saaneen Nobelin kirjallisuuspalkinnon.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Dylan sanoi yleisölle ”tuskin sanaakaan” – eikä varsinkaan kommentoinut Nobelia mitenkään.

Lauantaina nobelisti soitti Desert Trip -festivaalilla mutta jatkoi hiljaisuuttaan.

Samalla lavalla esiintynyt Rolling Stones sen sijaan onnitteli Dylania palkinnosta. Forbes kertoi Mick Jaggerin kiittäneen Dylania uskomattomasta keikasta ja sanoneen:

”Emme ole koskaan jakaneet lavaa Nobel-voittajan kanssa. Bob on kuin meidän oma Walt Whitmanimme.”

Huomenna tiistaina Dylanin pitäisi soittaa kiertueen viimeiseksi ilmoitettu keikka Albuquerquessa Uudessa Meksikossa.

Ruotsin akatemiaa ei muusikon hiljaisuus hätkäytä, vaikka se akatemian jäsenen Per Wästbergin mukaan onkin ainutlaatuista – kukaan palkinnonsaaja ei ole ollut hiljaa näin pitkään.

”Vaikka hän ei ottaisi palkintoa vastaan, laitetaan hänet kuitenkin listalle. Myös ne, jotka sanovat palkinnolle ei, saavat sen.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat