Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suosittu Rimakauhua ja rakkautta -televisiosarja saa jatkoa

Vuosituhannen vaihteen suosikkisarja sai tänä vuonna kuudennen kauden, ja sen menestyttyä kuvataan myös seitsemäs.

Kulttuuri
 
MTV
Rimakauhua ja rakkautta -sarjan päähenkilöt neljännen kauden mainoskuvassa. Heistä Helen Baxendalen esittämä Rachel (takana vas.) ei ole mukana uusissa jaksoissa, mutta Hermione Norris, Fay Ripley, Robert Bathurst, John Thomson ja James Nesbitt jatkavat.
Rimakauhua ja rakkautta -sarjan päähenkilöt neljännen kauden mainoskuvassa. Heistä Helen Baxendalen esittämä Rachel (takana vas.) ei ole mukana uusissa jaksoissa, mutta Hermione Norris, Fay Ripley, Robert Bathurst, John Thomson ja James Nesbitt jatkavat. Kuva: MTV

Rimakauhua ja rakkautta -televisiosarjasta tehdään seitsemäs kausi, kertoo The Guardian -sanomalehti. Sitä aletaan kuvata maaliskuussa 2017.

Sarjan alkuperäiset viisi kautta tehtiin vuosituhannen vaihteessa ja viides kausi esitettiin vuonna 2003. Tänä vuonna sarjaan tehtiin kuudes kausi, jota britannialainen ITV-kanava alkoi esittää syyskuussa. Se sai hyvät katsojaluvut: sitä katsoi keskimäärin 29 prosenttia kaikista tv:n katsojista. Kauden viimeinen jakso nähdään Britanniassa ensi viikolla.

Kuudennen kauden menestyttyä näin hyvin ITV vahvistaa, että seitsemäskin kausi on tulossa. Sen kirjoittaa kaikki aiemmatkin kaudet käsikirjoittanut Mike Bullen.

Sarjan kuudes kausi esitetään myös Suomessa. Se nähdään MTV:n kanavilla vuonna 2017.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat