Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bumtsibum palaa televisioon ilman Marco Bjurströmiä – ”Ymmärsin, että olen liian vanha”

MTV3-kanavalla nähdään keväällä menneiden vuosien suosikkiohjelmia uusina versioina: Bumtsibumin lisäksi ohjelmistoon palaa Kokkisota.

Kulttuuri
 
Hannu Puukko
Bumtsibumissa esiintyivät lokakuuss 2002 Seppo Hovi (vas.), Marco Bjurström ja Tuomas Kesälä.
Bumtsibumissa esiintyivät lokakuuss 2002 Seppo Hovi (vas.), Marco Bjurström ja Tuomas Kesälä. Kuva: Hannu Puukko

Musiikkiviihdeohjelma Bumtsibum palaa MTV:n ohjelmistoon keväällä 2017. Irlantilaiseen The Lyrics Board -formaattiin perustuvaa ohjelmaa nähtiin MTV:llä alun perin vuosina 1997–2005. Juontajana toimi tuolloin Marco Bjurström.

Nyt ohjelma tehdään täysin uusin voimin, eikä Bjurström ole mukana.

”Minulle kerrottiin etukäteen, että se on tulossa, mutta minua ei pyydetty juontamaan Bumtsibumia. Ymmärsin, että olen liian vanha. Halutaan nuorempaa”, Bjurström kertoi HS:lle puhelimitse eikä peitellyt pettymystään. Bjurström täytti tänä vuonna 50 vuotta.

”Tänään on surullinen fiilis. Kelpaamattomuuden tunne”, hän kertoo.

Bjurströmin mielestä on ristiriitaista, että 60 vuotta täyttävä Maikkari viettää juhlavuottaan nostalgian siivittämänä mutta haluaa silti nuoren juontajan ohjelmaan, joka henkilöityy voimakkaasti juuri häneen.

Bjurström olisi lähtenyt juontamaan uutta Bumtsibumia empimättä sekuntiakaan.

”Minulta kysytään viikoittain, että koska aloitan uudestaan. Kaikki nämä vuodet olen odottanut, että se tapahtuu”, hän kertoo.

Uuden kauden esiintyjistä tai esitysajankohdista ei vielä ole tietoa. MTV-kanavalta kerrotaan, että uutta Bumtsibumia tehdään ainakin yksi kausi.

Kokkisota-ohjelma palaa niin ikään keväällä MTV3:n ohjelmistoon. Sitä esitettiin aiemmin vuosina 1999–2004. Se puolestaan perustui britannialaiseen Ready Steady Cook -formaattiin. Myöskään Kokkisodan tulevan kauden esiintyjistä tai tulevien tuotantokausien määrästä ei vielä ole tietoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat