Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lahden Möysän maineikas rockklubi lopettaa toimintansa konkurssiin

Vilkas ja tunnettu elävän musiikin paikka ei selvinnyt vanhoista veloistaan.

Kulttuuri
 
Lauri Rotko
Möysän rockklubi toimi Lahdessa vanhan huoltoaseman tiloissa vuodesta 2012. Kuvassa Maj Karma esiintyy klubilla maaliskuussa 2016.
Möysän rockklubi toimi Lahdessa vanhan huoltoaseman tiloissa vuodesta 2012. Kuvassa Maj Karma esiintyy klubilla maaliskuussa 2016. Kuva: Lauri Rotko

Lahtelainen Möysän musiikkiklubi lopettaa toimintansa. Vilkkaana ja rockpainotteisena elävän musiikin paikkana tunnetuksi tullut klubi ilmoitti tiistaina Facebook-sivuillaan, että toimintaa pyörittävän Lahti Bensiini Oy:n yrityssaneeraus päättyy ja yhtiö asetetaan konkurssiin.

Möysän klubin viimeiset konsertit järjestetään tällä tietoa ensi viikonloppuna.

Vanhalle huoltoasemalle rakennetun klubin ravintolatoimintaa pyörittävä Lahti Bensiini oli pitkään talousvaikeuksissa klubin laajennusvaiheessa syntyneiden velkojen takia.

Yhtiö pääsi keväällä yrityssaneeraukseen, mutta jo loppukesästä kävi ilmi, että suurin osa velkojista ei uskonut yhtiön selviävän veloistaan.

Möysän klubi on markkinoinut myös Lahden suurhallissa marraskuun alussa järjestettävää XXL Mössö -konserttia, jossa esiintyvät, Apulanta, Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani ja Juha Tapio.

Klubia ja Lahti Bensiiniä pyörittävä Antti Puhakka vakuuttaa Facebookissa, että konsertti ei ole vaakalaudalla, sillä sen järjestäjänä toimii eri yhtiö.

Puhakka kertoo myös jatkavansa rockklubitoimintaa Lahdessa konkurssin jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat