torstai 28.8.2014 | Tauno  Onnittele e-kortilla

Päivän menotärppi: Via Crucis -pääsiäiskulkue Helsingin keskustassa

22.4.2011 6:27

Ari-Veikko Peltonen

Via Crucis -pääsiäiskulkue lähtee Kaisaniemen puistosta klo 21. Kuva viime vuoden kulkueesta.

Via Crucis -pääsiäiskulkue lähtee Kaisaniemen puistosta klo 21. Kuva viime vuoden kulkueesta.

1. Via Crucis -pääsiäiskulkue Helsingin keskustassa. Pääsiäisnäytelmän on tänä vuonna ohjannut Mikko Lammi ja käsikirjoittanut Lauri Otonkoski. Kulkue lähtee Kaisaniemen puistosta klo 21. Reitti kulkee Unioninkatua ja Rauhankatua Säätytalolle ja sieltä Tuomiokirkolle. Vapaa pääsy.

2. UMO – Silent Music -konsertti Mikael Agricolan kirkossa. Konsertissa kuullaan soitinnuksia varhaisbarokin ja renessanssin ajalta sekä hiljaisen viikon teemaan sopivia sävellyksiä suomalaisilta nykysäveltäjiltä. Tehtaankatu 23 klo 18. Liput 10 ja 15 e.

3. Hetki tyttöydessä -näytelmä Kääntöpaikassa. Teatteriryhmä Identifikaatio esittää Tytti Heinon ohjaaman monologin. Se kertoo tyttöydestä ja pohtii, mistä tyttöyden säännöt ja normit oikein kumpuavat. Intiankatu 1 klo 19 (ensi-ilta). Vapaa pääsy.

4. Pääsiäissaari Korkeasaaressa. Eläintarhassa järjestetään tunnin välein opastettuja kierroksia Amazonia-taloon ja Kissalaaksoon. Pääsiäissaari-reitillä voi kartan avulla etsiä aarrekirstuja ja ratkaista saaren arvoituksen. Liput 5, 7 ja 10 e. Vapaa pääsy alle 6-vuotiaille.

5. Matteuksen evankeliumi -elokuva Orionissa. Pier Paolo Pasolini vuonna 1964 ohjaama elokuva kattaa koko Jeesuksen elämän. Amatöörinäyttelijöitä käyttänyt Pasolini kuvaa Jeesuksen opetuslapsineen luonnollisina ja tavallisina henkilöinä. Eerikinkatu 15 klo 15. Liput 2 ja 5,50. Klubikortti 4 e.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>