lauantai 30.8.2014 | Eemil, Eemeli  Onnittele e-kortilla

Sarjakuvat on HS:n iPad-lehden uutuus

Digilehden voi lukea nyt jo kello 4.30.

18.3.2011 16:18

kai sinervo / HS

Helsingin Sanomissa ilmestyvät sarjakuvat löytyvät nyt myös iPad-sovelluksesta.

Helsingin Sanomissa ilmestyvät sarjakuvat löytyvät nyt myös iPad-sovelluksesta.

Suurin osa Helsingin Sanomien julkaisemista sarjakuvista on nyt luettavissa myös iPad-lehdestä. Sarjakuvat on koottu lehden loppuun sijoitettuun uuteen osioon.

Arkipäivisin sormitietokoneessa julkaistaan aluksi kuusi sarjakuvaa: Fingerpori, Harald Hirmuinen, Kamut, Masi, Muumi ja Rauta-Reetta. Sunnuntaisin voi lukea sähköisesti Harald Hirmuisen, Jeren ja Nannan.

Sarjakuvat ovat nousseet toivelistan kärkeen, kun HS on kysynyt palautetta iPad-sovelluksesta.

Perjantaina julkistettu uusi versio (1.2) vastaa myös moneen muuhun lukijoilta tulleeseen toiveeseen: Kuvien laatua on parannettu ja niitä voi zoomata. Lehden ulkoasua on muutettu aiempaa vaihtelevammaksi.

Uudistetun iPad-lehden myötä koko Digilehden julkaisu aikaistuu. Vastedes päivän Helsingin Sanomat voi lukea tietokoneella, älypuhelimilla ja iPadilla jo kello 4.30.

HS julkaisi iPad-lehden ensimmäisen version joulukuun alussa viime vuonna. HS:n sovellus on ensimmäinen suomalainen varta vasten sormitietokoneelle suunniteltu sanomalehti.

IPad-lehti sisältää aamun lehden uutiset, kuvat ja grafiikat, sekä tuoreimmat HS.fi:n uutissähkeet ja reaaliaikaisen sääennusteen.

Uusimman version sovelluksesta voi ladata ilmaiseksi Applen sovelluskaupasta. Digilehden tilaajat voivat lukea lehden iPadilla ilman erillistä maksua.

Helsingin Sanomat | hs.online@hs.fi

RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>