Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tieto ei kulje, eikä se edes kiinnosta

Kuluttaja
 

Oma koti on monelle koko elämän suurin hankinta. Toiseksi suurin on putkiremontti. Vesi- ja viemärijohtojen lisäksi usein uudistetaan myös sähkö- ja tietoliikenneverkot. Jotkut taloyhtiöt korjauttavat samalla vielä lämmityksen ja ilmanvaihdonkin.

Tonni neliöltä antaa suuntaa siitä, mitä remontti maksaa.

Olen vieraillut jutun asunnossa vuoden aikana kymmenisen kertaa remontin eri vaiheissa. Kerran olin mukana katselmuksessa, jossa tarkistettiin vedeneristyksen korjaus. Tapasin valvojan ja työmaapäällikön.

Osakas eli maksaja oli lähettänyt urakoitsijalle tarkkaa tietoa siitä, mitä haluaa huoneistoonsa. Ongelmana oli, että tieto ei kulkenut, se oli virheellistä tai siitä ei välitetty.

Vaikka wc-pytyn asennuskorkeus oli präntätty oikein huoneistokorttiin, putkimies ei korttia katsonut. Kun osakas ilmoitti työmaapäällikölle virheistä, hän kielsi, että virheitä on tehty.

Osakkaan piti olla todella sinnikäs: ravata yhtenään asunnossa, soittaa kymmeniä puheluja ja lähettää sähköposteja. Valokuvia mies otti joka käänteessä. Wc-pytyn vuotamisesta hän lähetti jopa videon.

Naapurin mummon keinot valittaa virheistä ovat todennäköiset paljon vähäisemmät. Toivottavasti mummon vessa vetää ja lattian kaadot ovat kunnossa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat