Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vinkkejä klassikkovaatteita etsivälle

Kuluttaja
 
Helsingin Sanomat

1. Klassikkovaatteita voi yrittää löytää alennusmyynneistä tai välialennusmyynneistä. Perinteisillä aleviikoilla niitä ei välttämättä löydä, sillä jotkin liikkeet siirtävät laatutärpit piiloon isojen alennusten ajaksi.

2. Klassisia ja aikaa kestäviä värejä ovat musta, tummansininen ja harmaa.

3. Jos haluat vaatteen pysyvän tyylikkäänä pitkään, vältä vaatteessa trendin merkkejä.

Nyt trendikästä ovat esimerkiksi nahkasomisteet, isot kultaiset yksityiskohdat, kuten napit ja näyttävät metalliset vetoketjut. Muutaman vuoden päästä nämä piirteet paljastavat vaatteen olevan jo vähän vanhempi.

4. Tarkista vaatteen ompeleet. Kiinnitä erityistä huomiota kaarteisiin ja kulmiin – kuinka hyvin ja tarkasti ne on tehty?

Vuorin siisteys on merkki laadusta. Pienikin virhe vähentää vaatteen laadukkuutta.

5. Tarkista, että napit on kiinnitetty kunnolla: nappilangan pitää olla vahvaa ja langan pään pitää olla hyvin viimeistelty.

6. Kun hankit klassista ja laadukasta vaatetta kymmeneksi vuodeksi, jaa vaatteen hinta kymmenellä. Näin selviää, paljonko sen hinnaksi tulee kutakin käyttövuotta kohden.

7. Miesten ja naisten takeissa klassinen väri voi olla myös beige, mutta Suomen loskassa se ei kestä kauniina pitkään tai sitä käyttää helposti vain välikausina.

8. Laita kenkä jalasta vielä lämpimänä puulestiin, jotta nahka saa levätä ja asettua. Älä säilytä kenkiä liian kuumassa, ettei nahka pääse kuivumaan.

9. Näistä tunnistat trenssin: kymmenen nappia, vyö, tuplatikkaukset, selkä- ja olkaläppä ja vyö, läppätaskut, valmistetaan tiiviistä puuvillasta.

10. Näin tunnistat ulsterin: takana halkio, edessä kaulukset, vyö.

Vinkit: stylisti Outi Broux.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat