Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Millaisen jääkiekon ykköskentällisen saisi entisistä misseistä?

Kuukausiliite
 
Helsingin Sanomat

Jääkiekkojoukkueen kokoaminen entisistä misseistä voi kuulostaa yllättävältä, mutta siinä painottuvat samankaltaiset ominaisuudet kuin normaalissa jääkiekkojoukkueessa.

Samoin kuin jääkiekossa myös missikisoissa huomio keskittyy etupäässä fyysisiin ominaisuuksiin. Mutta tämä on vain lähtökohta. Onnistuminen edellyttää paitsi yksilöiltä myös koko joukkueelta henkistä suorituskykyä ja karismaa.

Jääkiekkokentällisen kokoaminen on tapana aloittaa maalivahdista. Hän on usein suuri persoona ja muiden pelaajien arvostama veteraani. Pitkä kansainvälinen kokemus on hyvästä. Hän on se, jonka ympärille muut pelaajat kokoontuvat.

Kyllä meidän on pakko sijoittaa maaliin Armi Kuusela.

Sentteri valitaan yleensä seuraavaksi. Sekin vaatii kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Sentterin on oltava valovoimainen, hänen on kyettävä näkemään laajalti ja oivaltamaan syöttölinjat. Sentteri ei saa jäädä nyhjäämään.

Kyllä paikka on annettava toiselle Miss Universumille Anne Pohtamolle.

Laitahyökkääjiltä vaaditaan etenemiskykyä, nopeutta ja arvaamattomuutta. Satu Östring vaikuttaisi tehtävään sopivalta. Hänestähän tuli sittemmin myös Uukuniemen kunnanjohtaja.

Hyökkäysketjussa on nyt kokemusta ja ikää. Otetaan toiseen laitaan Lola Odusoga. Nyt ketjussa on sopiva sekoitus kokemusta ja yllätyksellisyyttä.

Ketkä pakeiksi? Maalivahdin edessä tarvitaan kanttia. Johanna Raunio on ainakin ollut monessa mukana. Kovin pelottavalta hän ei tosin vaikuta. Tämä paikka onkin vaikea täyttää missillä.

Kansa saattaisi vaatia myös Riitta Väisästä, mutta valitettavasti hän ei täytä kriteerejä, sillä hän on ensimmäinen perintöprinsessa.

Otetaan Raunion tueksi toinen vankka kansansuosikki, Pirkko Mannola, joka on sopivasti viime aikoina kihlautunut jääkiekkovaikuttaja Göran Stubbin kanssa.

Pakkipari Raunio–Mannola ainakin kuulostaa pysäyttävältä.

Aiemmat osat:

Osa 1. Vanhala–Koskela–Hietanen: Olisiko tässä Tuntemattoman Sotilaan miehistä koottu jääkiekon ykkösketju Suomelle?

Osa 2. Millaisen ykköskentän saisi muodostetuksi Suomen presidenteistä?

Osa 3. Millaisen maajoukkueen ykköskentän Suomi saisi, jos pelaajina olisivat koirarodut?

Osa 4. Millaisen jääkiekkojoukkueen saisi Suomen poliittisista puolueista?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!