Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Riku Niemi

48-vuotias kapellimestari

Kuukausiliite
 

”Olen hyvin fyysinen ihminen ja ylitän helposti kehoni rajat. Rakennan liian vaativia ohjelmanumeroita, joissa johtamisen lisäksi tanssin, laulan, soitan ja juonnan. Roudaan keikoilla, ja golfissa lyön liian kovaa. Riuhtomisesta seuraa kolhuja ja revähdyksiä, mutta olen aina toipunut kaikesta. Kun täytyy, ruumiini jaksaa mitä vain. Varsinkin nuorempana saattoi mennä päiviä syömättä ja juomatta, jos työ tai jokin muu asia vei huomion. Se on tavallaan erikoista, koska en ole kovin addiktiivinen ihminen vaan suunnitelmallinen ja järjestelmällinen.

Lyömäsoittimet ovat ensisijaisin instrumenttini. Vaurioitin käteni puolitoistavuotiaana rullaportaissa. Kahden sormen kaksi ylintä niveltä ovat toimintakyvyttömiä.

Sinfonia- tai viihdeorkesterin johtaminen vaatii kykyä imeä huomio itseensä niin, että pystyy pienillä ilmeillä ja eleillä antamaan informaatiota. Vahvuuteni on aina ollut taito kuunnella kokonaisuuksia ja muokata niitä. Se on tärkeää myös orkesterin johtamisessa.

Viime syksynä debytoin näyttelijänä isossa roolissa eräässä produktiossa. Valmistauduin huoltamalla kehoani. Vaikka olen treenaamisesta vähän lipsunut, tuntuu yhä siltä, että olen elämäni kunnossa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!