Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuukautinen grillaa Kassleria

Kuukausiliite
 
Kuukautinen

Kassler on grillissä. Ja hyvä näin.

Ploki on tauolla, ajatus kulkee.

Grillihiili käryää, fossiilisilla mennään. Näin sen pitää ollakin. Tulee ilmastonmuutos ja heinäsirkat. Uskokoon ken haluaa. Hyttysiä on paljon, heinäsirkkoja ei näy, vaikka Ville Niinistö suu vaahdossa vouhottaa. Propaganda on propagandaa.

Punavihreät tuhoavat suomalaisten elinkeinot. Arhinmäki sahaa rälläkällä turkistarhan häkkiä. Rehellisen turkisyrittäjän työ tuhotaan ja sateenkaarilippu heiluu. Se on vasemmiston linja. Perussuomalaisten linja se ei ole. Ja hyvä niin.

Suomi tarvitsee maaseutuelinkeinoja. Kuution muotoisia munia on vain Aku Ankassa.

Arhinmäen vaimo on lääkäri, samoin Soinin. Ero on siinä, että toisen lääkärin mies on kommunisti, toisen ei. Ei ole eikä tule. Soini on johtanut puoluetta 19 vuotta. Arhinmäki kesti kuusi vuotta. Siitä voi jokainen laskea, kenen kantti kestää.

Vasemmistolta puuttuu johtajat. Claes Andersson tai Li Andersson. Etunimi muuttuu. Muu ei muutu. Ennen oli Skdl, nyt on Lbtiq. Kirjaimet vaihtuu. Sisältö on sama. Toisten taskulla käydään. Omassa taskussa on vain puoluekirja.

Kävin päivällä Espoonlahden markkinoilla. Tapaamassa suomalaisia ihmisiä. Hyvää teki. Yhtään vihreää ei näkynyt. Eikä heitä kukaan kaivannutkaan. Pallogrilli oli K-market Iivisniemessä 19,90. Hyvä ostos. Tuttu kauppa. Sieltä ostettiin kansakouluaikaan nallekarkkeja, nyt kassleria. Näin sen pitääkin olla.

Teivossa on tiistaina ravit. Neljä lämminveristen ryhmäajoa. Siinä on Soinille Flow-festivaalia tarpeeksi. Ravimiehet on fiksuja. Samaa ei voi sanoa vihreistä.

Vaaleihin on tuhat päivää. Hermo pitää. Hallituksessa pysytään. Soini on sellainen mies, joka pitää mitä lupaa. Miehellä ei ole kuin sanansa. Sanaa ei syödä. Kättä on lyöty päälle. Ennemmin syödään käsi. Jos sitäkään.

Soini ei tee lomallakaan, mitä muut määrää. Punavihreät menee Berliinin tai Amsterdamiin. Pilvi pöllyää, yhteiskunta maksaa. Työ ei maistu, tofu maistuu. Mikäs siinä. Duunari ei reppureissulle lähde.

Kun pinta on tumma, kasslerit käännetään. Näin se toimii.

Vihreä politiikka ei toimi näin.

Kasvismössöä pakkosyötetään. Koululaisille. Se on vihreää politiikkaa. Ja kommunistit hurraa.

Kansa ei kommunismia halua. Se on hyvä muistaa.

Punavihreät kyykkää. Takki on tyhjä. Eväät on syöty. Soijanakit on syöty. Twiittejä riittää. Tofua riittää. Muuta ei ole.

Twiittejä on, tofua on. Fillarilla ajellaan. Soinin sana. Se pitää. Tuhat päivää. Hermo pitää. Ei petä. Kassler tirisee. Hiili palaa. Näin se menee.

Hermo kestää. Tofu ei tirise. Eikä nyhtökaura. Se on nähty.

Soini on Soini.

Kassler on grillissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!