Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuukautisen pakina antaa näytteen olympiakisojen kiihkeydestä

”Jäädään odottamaan B-näytettä totta kai, mutta kyllä on kova tämä Egyptin kaveri. Ei sisällä näyte mitään astmalääkettä, vaan aavikon paahteessa väkevöitynyttä synteettistä testosteronia!”

Kuukausiliite
 
Kuukautinen

Selostaja: ”Ja nyt astuu vuoroon Egyptin Ihab Abdelrahman, keihään MM-hopeamitalimies. Tämä on se hetki, kun pitää antaa itsestään kaikki. Ja nyt lähtee! Se on A-näyte, ja se on positiivinen näyte! Näetkö, Raimo, mitä Egyptin pojan leiskautus pitää sisällään?”

Asiantuntija: ”Kyllä miehen koko olemus kertoo siitä, että kyseessä on synteettinen testosteroni. Mutta jäädään nyt odottamaan virallisia tuloksia.”

Selostaja: ”Jäädään odottamaan B-näytettä totta kai, mutta kyllä on kova tämä Egyptin kaveri. Ei sisällä näyte mitään astmalääkettä, vaan aavikon paahteessa väkevöitynyttä synteettistä testosteronia! Mutta nyt saadaan vihdoin suomalaisväriä. Nimittäin siellä egyptiläisen valmentaja Petteri Piironen valmistautuu antamaan lausunnon. Mitä, Raimo, pystyt näkemään Petterin ruumiinkielestä?”

Asiantuntija: ”Äärimmäisen keskittyneeltä Petteri näyttää. Tuskin hän ajattelee enää itse suoritusta, tämä kaikki on käyty läpi lukemattomia kertoja. Tässä vaiheessa on vain tärkeää pitää kieli keskellä suuta.”

Selostaja: ”Ja verrytteleekö siellä jo Abdelrahmanin suomalaismanageri Jukka Härkönenkin?”

Asiantuntija: ”Kyllä Härkösen Jukkakin siellä jo verryttelee. Hänellä on puvuntakki yhä päällään, mutta solmionsa mies on riisunut. Ilmeisesti hän hakee sillä suoritukseen rentoutta.”

Selostaja: ”Mutta nyt tulee Petterin lausunto. Petteri on jo avannut suunsa, ja sieltä se tulee! Ja se on pitkä lausunto!”

Asiantuntija: ”Jos nyt oikein näin, niin Petteri kertoi olevansa šokissa ja että Abdelrahmanin tulos on hänelle järkytys.”

Selostaja: ”Se on kova lausunto! Se on niin kova lausunto, että sillä Petteri puhdistaa tässä vaiheessa pöydän! Vai mitä mieltä olet, Raimo?”

Asiantuntija: ”Nimenomaan. Petteri selvästi latasi kaiken ensimmäiseen lausuntoonsa ja halusi lyödä ensimmäisellään Wadalle luun kurkkuun.”

Selostaja: ”Mutta nyt on Härkösen Jukka valmis. Suomalaisen urheilumanageroinnin graniittinen kivijalka seisoo siellä. Stadion hiljenee. Jukka oikaisee yläruumistaan, katsoo ympärilleen.”

Asiantuntija: ”Tämä on tuttua Jukkaa.”

Selostaja: ”Ja nyt, Jukka, anna lausunto, anna nyt sellainen lausunto, ettei kenellekään jää epäselväksi, että Härkösen Jukka Suomesta on antanut lausunnon. Ja sieltä se tulee!”

Asiantuntija: ”Se lähtee hyvin!”

Selostaja: ”Ja se on komea lausunto! Jukka on pettynyt eikä Jukalla ole tämän kanssa osaa eikä arpaa!”

Asiantuntija: ”Onpa huikea suoritus! Kuka olisi vielä muutama minuutti sitten uskonut, että Jukka on pettynyt eikä hänellä ole tämän kanssa osaa eikä arpaa!”

Selostaja: ”On tämä uskomatonta! Pitää mennä ajassa aina Virénin ja Vasalan kultaiseen puolituntiseen, kun olympialaisissa on nähty perä perää kaksi tällaista suomalaissuoritusta. Miten, Raimo, analysoisit tätä?”

Asiantuntija: ”Ei tässä voi muuta sanoa kuin että tällaista on urheilu.”

Tällä palstalla pakinoi nimimerkki Kuukautinen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?