Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jouni Hynynen

46-vuotias muusikko ja kirjailija

Kuukausiliite
 

”Mie olen suht hyvässä kunnossa. Jos jotain pitää kehua, niin jalkoja. Ne ovat hyvän muotoiset, ei mitkään pökkelöt. Kasvatin parran alun perin siksi, etten jaksanut ajaa sitä. Peittelen sillä myös orastavaa kaksoisleukaa.

Alaselkä on aika paskana. Siellä on ollut parikymmentä vuotta nikamien välissä rappeuma. Ottaa päähän aamulla, kun solmii kengännauhat ja tajuaa, että kumartuminen oli virhe.

Tunnin soittaminen festareilla on lastenleikkiä verrattuna baarikeikkaan. Mie väitän, että kovin moni jätkä ei pystyisi kylmiltään yhtä aikaa soittamaan ja huutamaan kahta tuntia helvetillisessä metelissä kuumien valojen alla.

Keikalla pitää olla sellaisessa kunnossa, että soitto ja laulu kulkee. Pientä lämmittelyä voi ottaa, mutta ei ryypätä. Miulla on huono tapa rentoutua välillä liiankin tehokkaasti soittamisen jälkeen. Tinttaan täysillä ensimmäisen tunnin ja sitten olenkin valmis hotellihuoneeseen nukkumaan. Toisaalta siinä on se hyvä puoli, että olen seuraavana aamuna kahdeksan jälkeen jo hyvässä hapessa aamiaisella.

Ehkä vatsaa on kertynyt vuosien varrella pikkuisen liikaa, mutta miun mielestä miehellä pitää sitä vähän ollakin.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?