Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Tamminen

40-vuotias imitaattori ja näyttelijä

Kuukausiliite
 

”Opintojen alkaessa Teatterikorkeakoulussa kaikki mitattiin vaatteita varten. Minulla oli kurssin jätkistä suurin hauiksen, kaulan ja vatsan ympärys sekä kapeimmat nilkat.

Esiintymisten lisäksi on tullut lupauduttua moneen muuhun. Kun lapsetkin ovat pieniä, yöunet jäävät 5–6 tuntiin. Siksi en juurikaan urheile. Siksi olen aika pehmeässä kunnossa.

Kiinnostuin imitoimisesta jo kuusivuotiaana. Imitoimisessa on kyse äänihuulten yläpuolisen tilan muokkaamisesta lihaksilla. Ääni rakennetaan pienistä elementeistä, kuten korkeudesta, kärinöistä ja tietynlaisista äänteistä. Rytmitaju on kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Sanotaan, että silmät ovat sielun peili, mutta minusta myös ääni on sitä. Siitä kuulee, onko esimerkiksi ujo vai ulospäin suuntautunut tai jännittääkö.

Olen luonteeltani tarkkaileva. Minulla ei ole tarvetta olla seurueessa äänessä. Miksi sitten olen tällaisessa ammatissa? Ehkä syy palautuu kokemukseen, miten sain lapsena väsyneen äidin nauramaan ja miten pystyin huvittamaan myös muita. Sellainen kyky on kuitenkin aika harvalla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!