Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lapset tietävät parhaiten

Mistä tässä maailmassa on kyse? Me yritämme selittää, te määräätte aiheet.

Lasten uutiset
 
Fanny Fröman Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n Lasten uutisten tuottaja.

Helsingin Sanomat on ollut olemassa jo yli 100 vuoden ajan. Vuosien varrella on ehditty julkaista aika monta tuhatta Hesaria, uutislähetystä ja nettiuutista. Koko tämän ajan uutisia on kuitenkin tehty vain aikuisille. Sen takia vähän nuoremman lukijan tai katsojan on voinut olla vaikea ymmärtää uutisten käsittelemiä aiheita.

Maailmaa, jossa elämme, ei ylipäätänsä ole aina ihan helppo ymmärtää. Hyviä esimerkkejä ovat vaikka 3D-tulostaminen, USA:n presidentinvaalit, yhteiskuntasopimus ja Euroviisut. Mistä niissä kaikissa oikein on kyse? Miksi kukaan ei selitä niitä meille?

Nyt tähän on tullut muutos. Tästä päivästä lähtien me julkaisemme uutisia myös lapsille. Uskomme, että te lapsetkin haluatte ymmärtää maailmaa, ihan samalla tavalla kuin aikuisetkin.

Aikuiset eivät kuitenkaan aina ymmärrä mikä lasten mielestä on mielenkiintoista. Siksi haluammekin kuulla mistä juuri sinä haluaisit lukea!

Onko sinulla mielipiteitä, ideoita tai muita terveisiä? Haluatko itse tehdä uutisia? Lähetä meille tekstejä, videoita tai kuvia osoitteeseen lastenuutiset@hs.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!