Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Robottirakkaani räjähti!

Kosmo-astronautti lentää Nova-robottityttöystävänsä kanssa avaruudessa, kun raketin nokka äkkiä räjähtää ja Nova hajoaa palasiksi ympäri maailmankaikkeutta. Kosmo päättää koota Novan uudestaan kokonaiseksi. Love you to bits –mobiilipeli voi alkaa.

Lasten uutiset
 
Hanna Johde
Alike Studio
Pelin ekassa tasossa Kosmo löytää Novan osan jättiläismäisen limaolion sisältä.
Pelin ekassa tasossa Kosmo löytää Novan osan jättiläismäisen limaolion sisältä. Kuva: Alike Studio

Love you to bits on uusi, alkuvuoden aikana iPhonelle ja iPadille julkaistu mobiilipeli, joka on saanut erinomaisia arvioita julkaisunsa jälkeen. Sen ideana on löytää Nova-robotin osat eri puolilta avaruutta ja suorittamalla erilaisia tehtäviä saada ne itselleen.

Pelissä liikutaan avaruudessa eri alueilla, jonne jokin Novan osa on jäljitetty. Tehtävät ovat kimurantteja ja vaativat päättelykykyä ja kekseliäisyyttä; aloitustasolla ensimmäinen osa löytyy jättiläismäisen limaolion sisältä. Olion voi taltuttaa vesisuihkulla, mutta jättiläinen tukkii koko risteyksen ja pääsyn vesipostille, hmmm.

Kaikkiin pelin alueisiin liittyy myös suloisia videomuistoja Novan ja Kosmon rakkaustarinasta ja ne saavat pelaajankin kaipaamaan Novaa aina vähän enemmän.

Verkkoarviot moittivat peliä muutamista oudoista tai sattumanvaraisilta tuntuvista tapahtumista, mutta useimmat kiittelevät sen hienoa grafiikkaa ja nokkelaa tarinankerrontaa. Pelissä on myös kaunis, rauhallinen musiikki, joka ei häiritse ympärillä olijoitakaan.

Oletko pelannut Love you to bits –peliä? Mitä sinä siitä pidit? Haluatko arvostella sen tai jonkun muun pelin meille? Laita sähköpostia osoitteeseen lastenuutiset@hs.fi.

Love You to Bits on saatavilla Appstoresta hintaan 3,99. Pelistudio on luvannut Android- ja tietokoneversiot myöhemmin tänä vuonna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!