Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Keräsimme viikon tärkeimmät puheenaiheet.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Juha Tamminen
Jalkapallon Veikkausliiga käynnistyy huomenna. Helsinkiläinen HJK aloittaa ottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Toinen helsinkiläisjoukkue HIFK pelaa ensimmäisen kerran vasta viikon päästä, kun se kohtaa PK-35 Vantaan.

1/4 Jalkapallon Veikkausliiga käynnistyy huomenna. Helsinkiläinen HJK aloittaa ottelulla IFK Mariehamnia vastaan. Toinen helsinkiläisjoukkue HIFK pelaa ensimmäisen kerran vasta viikon päästä, kun se kohtaa PK-35 Vantaan.

Kaisa Rautaheimo / HS
Koulupäivinä välitunnit kannattaa käyttää hyödyksi. Laulaja Robin näyttää liikkeitä, joilla jaksaa päivän loppuun asti. Käy katsomassa video verkkosivuiltamme!

2/4 Koulupäivinä välitunnit kannattaa käyttää hyödyksi. Laulaja Robin näyttää liikkeitä, joilla jaksaa päivän loppuun asti. Käy katsomassa video verkkosivuiltamme!

Maija Liikkanen / HS
"Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!” Tänään on aprillipäivä, jolloin perinteen mukaan on lupa leikkimielisesti huijata ja tehdä kepposia. Ole tarkkana, ettet itse joudu kepposen kohteeksi!

3/4 "Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!” Tänään on aprillipäivä, jolloin perinteen mukaan on lupa leikkimielisesti huijata ja tehdä kepposia. Ole tarkkana, ettet itse joudu kepposen kohteeksi!

Historiallinen kirkko Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla paloi pääsiäislauantaina täysin. Kirkko oli rakennettu jo vuonna 1786. Tuhopoltosta epäilty mies on otettu kiinni.

4/4 Historiallinen kirkko Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla paloi pääsiäislauantaina täysin. Kirkko oli rakennettu jo vuonna 1786. Tuhopoltosta epäilty mies on otettu kiinni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!