Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Delfiinit, autoilun kieltäminen, videopelit ja verikokeet lukeutuvat viikon tärkeimpiin uutisaiheissin.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Jukka Rapo
Särkänniemen huvipuisto päätti viime syksynä lakkauttaa kuuluisan delfinaarionsa eläinten oikeuksien takia. Huvipuiston tähdille ei kuitenkaan ole vielä löytynyt uutta kotia, vaan ne majailevat edelleen tutuissa vesissä.

1/4 Särkänniemen huvipuisto päätti viime syksynä lakkauttaa kuuluisan delfinaarionsa eläinten oikeuksien takia. Huvipuiston tähdille ei kuitenkaan ole vielä löytynyt uutta kotia, vaan ne majailevat edelleen tutuissa vesissä.

Sami Kero / HS
Meksikon pääkaupungissa ilma on pahasti saastunut. Saasteita aiheuttaa muun muassa vilkas liikenne. Nyt kaupunki onkin päättänyt kieltää autoilla ajon tiettyinä viikonpäivinä kokonaan.

2/4 Meksikon pääkaupungissa ilma on pahasti saastunut. Saasteita aiheuttaa muun muassa vilkas liikenne. Nyt kaupunki onkin päättänyt kieltää autoilla ajon tiettyinä viikonpäivinä kokonaan.

Ville Männikkö
Tampereella ihmiset ovat lahjoittaneet videopelejä Yliopistollisen Sairaalan lastenklinikalle. Lapsipotilaat eivät aina voi edes nousta sängystä, ja ilman tekemistä päivät käyvät pitkiksi.

3/4 Tampereella ihmiset ovat lahjoittaneet videopelejä Yliopistollisen Sairaalan lastenklinikalle. Lapsipotilaat eivät aina voi edes nousta sängystä, ja ilman tekemistä päivät käyvät pitkiksi.

Katarina Sällylä
Viime viikolla laboratoriossa Helsingissä sattui vahinko, ja verikokeita otettiin neuloilla, joita oli jo käytetty. Neulalla pistetyt potilaat ovat voineet saada tarttuvan taudin neulan kautta. Riski on onneksi kuitenkin pieni.

4/4 Viime viikolla laboratoriossa Helsingissä sattui vahinko, ja verikokeita otettiin neuloilla, joita oli jo käytetty. Neulalla pistetyt potilaat ovat voineet saada tarttuvan taudin neulan kautta. Riski on onneksi kuitenkin pieni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!