Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Amsterdamin lentokenttä, ooppera, museokäynnit ja rottalajit ovat tämän viikon uutisaiheita.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Yves Herman / Reuters
Hollannin pääkaupungin Amsterdamin lentokenttä suljettiin tiistaina. Syynä oli epäily pommi-iskusta. Lentokentältä ei kuitenkaan löytynyt mitään epäilyttävää, joten se avattiin uudestaan keskiviikkona.

1/4 Hollannin pääkaupungin Amsterdamin lentokenttä suljettiin tiistaina. Syynä oli epäily pommi-iskusta. Lentokentältä ei kuitenkaan löytynyt mitään epäilyttävää, joten se avattiin uudestaan keskiviikkona.

Esa Syväkuru / HS
Joukko suomalaisia ja yhdysvaltalaisia nuoria pääsi viime syksynä mukaan Kuule, minä sävellän -projektiin. Tuloksena syntyi nuorten elämästä kertova Aikalisä-ooppera, joka esitetään tällä viikolla.

2/4 Joukko suomalaisia ja yhdysvaltalaisia nuoria pääsi viime syksynä mukaan Kuule, minä sävellän -projektiin. Tuloksena syntyi nuorten elämästä kertova Aikalisä-ooppera, joka esitetään tällä viikolla.

Vesa Ranta
Suomen kulttuurirahasto ryhtyy tukemaan koululaisten museo- ja teatterimatkoja suurella rahasummalla. Oulun Korvensuoran kuudesluokkalaiset lentäisivät mielellään Helsinkiin kulttuurimatkalle.

3/4 Suomen kulttuurirahasto ryhtyy tukemaan koululaisten museo- ja teatterimatkoja suurella rahasummalla. Oulun Korvensuoran kuudesluokkalaiset lentäisivät mielellään Helsinkiin kulttuurimatkalle.

Valter Weijola
Suomalainen tutkija on löytänyt uuden suurikokoisen rottalajin. Se löytyi Papua-Uuteen-Guineaan kuuluvalta saarelta Tyyneltämereltä. Se asustaa sademetsässä ja on 26 senttimetriä pitkä.

4/4 Suomalainen tutkija on löytänyt uuden suurikokoisen rottalajin. Se löytyi Papua-Uuteen-Guineaan kuuluvalta saarelta Tyyneltämereltä. Se asustaa sademetsässä ja on 26 senttimetriä pitkä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!