Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Outo laivannimi, pikkuprinssin syntymä, pyörävarkaudet ja orpo kuutti ovat puhuttaneet tällä viikolla.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Wikimedia Commons
Uuden brittiläisen tutkimusaluksen nimestä on syntynyt riita. Nimestä järjestetyn yleisöäänestyksen voitti ehdotus Boaty McBoatface eli suomeksi vaikka Purtilo Pursinaama. Nimeä ei kuitenkaan pidetä tarpeeksi vakavana.

1/4 Uuden brittiläisen tutkimusaluksen nimestä on syntynyt riita. Nimestä järjestetyn yleisöäänestyksen voitti ehdotus Boaty McBoatface eli suomeksi vaikka Purtilo Pursinaama. Nimeä ei kuitenkaan pidetä tarpeeksi vakavana.

TT NEWS AGENCY
Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia saivat tiistaina pojan. Hovi on ilmoittanut että vastasyntynyt prinssi tulee saamaan kasteessa nimen Alexander Erik Hubertus Bertil Bernadotte.

2/4 Ruotsin prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa prinsessa Sofia saivat tiistaina pojan. Hovi on ilmoittanut että vastasyntynyt prinssi tulee saamaan kasteessa nimen Alexander Erik Hubertus Bertil Bernadotte.

Katarina Sällylä
Pyörävarkauksien sesonki on alkanut. Koko maassa varastetaan vuosittain yli 20 000 pyörää, suurin osa niistä kesän aikana. Varkaiden suosikkeja ovat Jopot, joita varastetaan vuodessa yli 4 000 kappaletta.

3/4 Pyörävarkauksien sesonki on alkanut. Koko maassa varastetaan vuosittain yli 20 000 pyörää, suurin osa niistä kesän aikana. Varkaiden suosikkeja ovat Jopot, joita varastetaan vuodessa yli 4 000 kappaletta.

Korkeasaaren eläintarha
Korkeasaaren eläintarhassa pari viikon ajan hoidossa ollut orpo kuutti on yltänyt merkittävään saavutukseen – pyydystänyt ensimmäisen elävän kalansa. Ilman kalastustaidon oppimista kuuttia ei voi palauttaa luontoon.

4/4 Korkeasaaren eläintarhassa pari viikon ajan hoidossa ollut orpo kuutti on yltänyt merkittävään saavutukseen – pyydystänyt ensimmäisen elävän kalansa. Ilman kalastustaidon oppimista kuuttia ei voi palauttaa luontoon.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!