Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon tärkeät

Tällä viikolla on puhuttu muun muassa koulujen homeista ja jääkiekon Suomen mestaruudesta.

Lasten uutiset
 
Helsingin Sanomat
Sara Aaltio / HS
Monia kouluja joudutaan remontoimaan, sillä oppilaat ja opettajat sairastavat koulussa olevien kosteusvaurioiden takia. Helsingissä 59 koulussa on vaurioita.

1/4 Monia kouluja joudutaan remontoimaan, sillä oppilaat ja opettajat sairastavat koulussa olevien kosteusvaurioiden takia. Helsingissä 59 koulussa on vaurioita.

Luonnossa elävien sumatranorankien määrä on lisääntynyt. Sama koskee myös useita muita uhanalaisia lajeja. Suojelutyön avulla eläinten elinolosuhteet ovat parantuneet.

2/4 Luonnossa elävien sumatranorankien määrä on lisääntynyt. Sama koskee myös useita muita uhanalaisia lajeja. Suojelutyön avulla eläinten elinolosuhteet ovat parantuneet.

Vesa Koivunen
Jääkiekon Suomen mestaruus ratkesi tiistaina, kun Tappara kukisti HIFK:n jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 2–1. Joukkue kokosi torstaina kannattajansa Tampereen keskustorille juhlistamaan kultaa.

3/4 Jääkiekon Suomen mestaruus ratkesi tiistaina, kun Tappara kukisti HIFK:n jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 2–1. Joukkue kokosi torstaina kannattajansa Tampereen keskustorille juhlistamaan kultaa.

Pekka Kumpula
Suomalainen panssarilaiva Ilmarinen upposi vuonna 1941 ajettuaan merimiinaan eli veteen jätettyyn räjähteeseen. Hylkyä on nyt käyty videokuvaamassa.

4/4 Suomalainen panssarilaiva Ilmarinen upposi vuonna 1941 ajettuaan merimiinaan eli veteen jätettyyn räjähteeseen. Hylkyä on nyt käyty videokuvaamassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!